Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

stayin' alive


αύριο στις 8 το βράδυ στο vinyl microstore το πρώτο live της νέας σχολικής χρονιάς.
καλή πρόοδο. [κομαν-τσάνκο κομαν-τσάνκο, ακριβώς στο σημείο 2.28, αν δεν λέει "ποιος σε πήδαγε" να μη με λένε m.hulot. -η απάντηση δεν υπάρχει στο 2.35, πάει να σε παραπλανήσει. θεός σχωρέστον, btw- η λύση βρίσκεται στο σημείο 2.51!].
update: ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ήταν τότε, το 1998, όταν ένα αγόρι με ανέμελες μπούκλες συνοδευόμενος από ένα κορίτσι με ανάμελες μπούκλες ερχόταν κάθε Σάββατο από την Βάρκιζα στο Μαρούσι και έψαχνε pop 7" της Elefant και της Siesta. Η μοίρα τα έφερε έτσι και το αγόρι με τις ανέμελες μπούκλες βρέθηκε μετά από χρόνια εκπαιδευτικός μετανάστης στη Βαρκελώνη. Έκει, έξω, όπως συνήθως συμβαίνει, πάμε καλά.
Γνώστης της ισπανικής pop κουλτούρας κατάφερε να αξιοποιήσει το συνθετικό του ταλέντο και τις ανέμελες μπούκλες του και να διαπρέψει στην διεθνή σκήνη.
Κυκλοφόρησε ένα 7" και ένα album στην ισπανική touchme records και εμφανίστηκε σε μεγάλα και μικρά festival.
Όταν φέτος επέστρεψε αεροπορικώς στην πατρίδα, πλήθη λαού δεν τον περίμεναν στην αίθουσα vip του αερολιμένα των Σπάτων.
Αλλά η καλλίγραμμη Carla από το Rio De Janeiro που ζει χρόνια στην Ισπανία ταξίδευε δυο θέσεις πιο πίσω στο αεροπλάνο και τον αναγνώρισε, όμως έκρυψε την συγκίνηση της και δεν του ζήτησε αυτόγραφο. Η Carla πήγε διακοπές στο εξωτικό Πήλιο και όταν γύρισε στην Αθήνα πέρασε από το vinyl microstore. Στο τζάμι είδε την αφίσα για το live του αγοριού χωρίς τις ανέμελες μπούκλες (είχε πια κουρευτεί). Όμως η μοίρα τα έφερε έτσι και η Carla πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής την Πέμπτη τα ξημερώματα.
Έτσι έχασε την ευκαιρία να τον ξαναδεί.
Τραγικό, ε?
αυτό είναι το νέο κομμάτι των τίβι-ον-δε-ρέιντιο ζεστό από το μπούμκατ. και είναι σαν πρινς. δηλαδή καλό.