Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

ay-ay-ay-ay


~η deluxe αγγλική έκδοση του picnick at hanging rock του peter weir είναι πολύ ανώτερη απ' της criterion. 3 dvd με το director's cut, την original version, δύο ντοκιμαντέρ συνεντεύξεις, κομμένες σκηνές κλπ κλπ [που ποτέ δεν έχω δει ολόκληρα, όχι μόνο στο συγκεκριμένο, σε καμία ταινία -όλα άχρηστα αν δεν είσαι freak της πληροφορίας ή αν δεν κάνεις διπλωματική]. κυκλοφορεί από την second sight σε πολύ καλή τιμή.
~βάζοντας σήμερα ν' ακούσω το cd του flying lotus [το los angeles] ανακάλυψα ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχε ανέβει στο cbox. μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν ΤΑ ΙΔΙΑ κομμάτια, μόνο που σε καλό soundsystem ήταν σαν να τ' ακούω για πρώτη φορά. που σημαίνει ότι το los angeles ακούγεται μόνο δυνατά για να το εκτιμήσεις. τα ηχεία του υπολογιστή έχουν καταστρέψει την απόλαυση. [γαμώ το mp3 μου μέσα].
~είναι ανεξήγητο το γιατί κάθε φορά που πετυχαίνω αυτό το βίντεο το κάνουν delete! απόψε που το ξαναβρήκα δεν επιτρέπουν να το ανεβάσεις στο blog. μικρό το κακό. το please stay των cryin' shames [σε παραγωγή joe meek] είναι καλύτερο ακόμα κι απ' την original εκτέλεση των drifters και είναι απ' τα κομμάτια που μπορώ ν' ακούω για ώρες συνεχόμενα.
please stay-the cryin' shames