Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

some people


η μοναδική φωτογραφία τους που υπάρχει στο ίντερνετ είναι αυτή η χειμωνιάτικη με τα παλτό κουμπωμένα μέχρι το λαιμό, με φόντο το κοντέινερ και τα δέντρα καμένα απ' την παγωνιά. είναι απ' την κοπεγχάγη, τους λένε northern portrait και είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι μαζί τους [την πρώτη δεν τη θυμόμουν]. είναι τόσο smiths που δεν μπορείς παρά να τους συμπονέσεις. κιθάρα μαρ, φωνή μόρισεϊ, παρόμοιας αισθητικής εξώφυλλα, αν κρίνω κι απ' τη φωτογραφία τους αρέσει η λογοτεχνία και η ποίηση [το περιοδικό που έχει παραμάσχαλα ο μεσαίος είναι λογοτεχνικό]. έχουν βγάλει δυο επίσημα ep [το νέο που λέγεται napoleon sweetheart κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα -napoleon sweetheart? θα πάνε μπροστά σίγουρα]. το fallen aristocracy με το σχεδόν χιτ crazy είναι εδώ.
κι εδώ είναι η διασκευή στο some people they hurt one another / they love to see / hurt in the other ones eyes / well i'm not like that at all... του cliff richard.
το έχουν κάνει καλύτερο απ' το πρωτότυπο [που ομολογώ ότι μου άρεσε και όπως ήταν: when a heart is moved / when a heart is thrown / the silence tells you / you' re not alone. μιλάμε για ποίηση].
σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όταν βγάλουν το άλμπουμ θα γίνουν ''huge''.