Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

sharon 'stone' and the dap kings


ευτυχώς διαψεύστηκα. το gagarin ήταν τίγκα [με πολλές προσκλήσεις, πάντως γεμάτο]. κι η κοντή μπορεί να μην έχει λαιμό, έχει όμως λαρύγγι. και τι λαρύγγι!
η μεσήλικη μαύρη που εμφανίστηκε στη σκηνή έμοιαζε σαν να την είχες κοπανήσει στο κεφάλι και να της καρφώθηκε στο σώμα -προλάβαμε να σχολιάσουμε ότι μόνο η warrior queen είναι πιο άσχημη πριν μας βάλει στη θέση μας με το αυτοσαρκαστικό σχόλιο για τα...πόδια της tina turner! διότι καλά τα μακριά πόδια κι ο λαιμός κύκνου, αλλά όταν έχεις μπροστά σου μια τραγουδίστρια που μπορεί να σε κάνει ν' ανατριχιάσεις με james brown και να βγει απροσπρόσωπη [που λέει ο λόγος, εδώ μιλάμε για black καθαρόαιμο] χορεύοντας σαν "κοτόπουλο", βγάζοντας ταυτόχρονα φωνάρα, ε, τότε μάλλον τα ξεχνάς και τα πόδια της μπιγιονσέ και το έλα έλα της ριάνα.
χθες το βράδυ οι dap kings έδωσαν μαθήματα για το τι σημαίνει ''σπουδαία μπάντα'', η sharon jones ήταν η ιδανική performer και η εμφάνισή τους ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στο gagarin. κοντή και άσχημη, αλλά με σεξ απίλ και χιούμορ και τεράστιο κέφι [κοντή, χοντρή και 'καυτή']. και 'τεκνά' ανέβασε στη σκηνή [5 συνολικά, ήθελε μόνο 20somethings] και χόρεψε μαζί τους και τους τραγούδησε -για έναν σπύρο 'σπυ' κι έναν μπιλ!- και ιστορίες είπε και αστειεύτηκε και περάσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.
έκαναν δύο ανκόρ, το ένα αφού πρόλαβαν κι έφυγαν μερικοί άτυχοι.
θα ξανάρθουν. for sure.
το κομμάτι λέγεται i prefer a new opinion on the new color και είναι από το πορνοσάουντρακ που δίνει ο star εδώ.
μια είδηση από το crackhitler για κάτι που συζητιόταν εδώ και καιρό και άρχισε να συμβαίνει. ή σχεδόν...