Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

τσεκ δις άουτ


~ξανακυκλοφόρησε τη δευτέρα το black secret technology του a guy called gerald σε καινούργιο μάστερ και με ασύγκριτα καλύτερο ήχο [όποιος έχει το παλιό cd, καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό και γιατί δεν κατάφερνα να αντισταθώ στον πειρασμό να το ξαναγοράσω].
~κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στην big dada το νέο πολύ καλό άλμπουμ του infinite livez σε παραγωγή stade με τον παραπλανητικό τίτλο ''το ψυχεδελικό σπέρμα του μόργκαν φρίμαν". morgan freeman's psychedelic semen. στο pitchfork του έβαλαν 6 και πολύ του ήταν για αγγλικό χιπ χοπ. να λένε ευχαριστώ που δεν του έβαλαν 5,9.
slack babbath ft. joy frempong.
~εδώ είναι το καταπληκτικό session του kode 9 με τον spaceape ζωντανά ηχογραφημένο στο maida vale. απίθανο.
~όταν ανακάλυψα το download έχασα έναν από τους σημαντικότερους λόγους που λαχταρούσα να πάω στο λονδίνο: να χάνομαι για ώρες [και μέρες] στα δισκάδικα για να ψάχνω για βινίλια και cd. από τότε που όλα υπήρχαν να τα κατεβάσεις χωρίς να χρειαστεί να βγεις καν απ' το σπίτι σου, το λονδίνο δεν είναι πια το ίδιο. ακριβώς όπως τώρα που άνοιξε ο χατζής στο σύνταγμα. χάθηκε ένας από τους λόγους που έκαναν μοναδική τη θεσσαλονίκη.
~έχω εδώ να καταγγείλω έστω και καθυστερημένα την απατεώνισσα στο μαγαζί του τερκενλή στο αεροδρόμιο που μου πούλησε μπαγιάτικο τσουρέκι [πιο σκληρό από τούβλο] για 10,50 ευρώ ενώ με διαβεβαίωνε ότι ήταν ολόφρεσκο. και πραγματικά, μόλις είχε κάνει παραλαβή τα φρέσκα. αν δεν ήταν τόσο μακριά θα επέστρεφα να της το κοπανήσω στο κεφάλι. κάτι τέτοιες μαλακισμένες σε κάνουν να μην θέλεις να ξαναπατήσεις στο μαγαζί [και ούτε πρόκειται].