Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ο ήχος του βασιλιά μίδα


~εκτός από το london zoo που κυκλοφορεί στις 7 ιουλίου ο kevin martin [ο μεσαίος στη φώτο, δηλαδή o bug] ετοιμάζει ένα άλμπουμ με τον roger robinson στα φωνητικά, ως king midas sound. το άλμπουμ θα έχει τίτλο super heavy, και αν κρίνει κανείς από τα δείγματα που δίνoυν στο myspace και τα δυο κομμάτια που έχουν εμφανιστεί στο περσινό box of dub και στο mix του kode 9 για το go τις μέρες του sonar [πέρσι], θα είναι περίπτωση blue lines. ή κάτι ανάλογο.
το πρώτο single τους [
το cool out] είναι η νέα κυκλοφορία της hyperdub με δυο κίλερ κομμάτια στο flip side. περισσότερα, σύντομα.
~στο μεταξύ, κι ενώ για τη μαντόνα διαδραματίστηκαν σκηνές...εξωτερικού και χρειάζονταν εγκαύματα τρίτου βαθμού για να αποκτήσεις το πανάκριβο χαρτάκι [έπρεπε να περιμένεις 6 ώρες κατά μέσο όρο μέσα στο λιοπύρι] οι φήμες για επερχόμενα λάιβ πάνε κι έρχονται και κάνουν και δυο στροφές [σε ρυθμό τσάμικου]. ακόμα δεν έχει κανείς αναλάβει την ευθύνη και τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, αλλά αν τελικά είναι αλήθεια είμαστε για συναυλιοδάνειο.
~λύσσα για μαντόνα. με το ρυθμό που προχωρούσε η ουρά, τις ώρες που ήταν ανοιχτά τα ταμεία [σε δύο μόνο σημεία] και το site ψόφιο όλόκληρη την ημέρα είναι αδύνατο να πουληθούν 70 χιλιάδες εισιτήρια σε 11 ώρες. λογικά ούτε το 1/10 δεν προλαβαίνει να πουληθεί, πώς στο διάλο εξαντλήθηκαν όλα τα 80άρια και τα 90άρια; [τα 250άρια δεν τα συζητάμε καν, είναι για άλλες τσέπες]. στις 6 το απόγευμα στην πανεπιστημίου υήρχαν μόνο των 85, των 100 και των 110 ευρώ και δεκάδες άνθρωποι τσουρουφλισμένοι απ' τον ήλιο. είπαμε, δεν έχουμε συχνά ευκαιρίες να δούμε σταρ τέτοιου μεγέθους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω τόσες ώρες μέσα στον ήλιο για ένα εισιτήριο με κινέζικη ομπρέλα για σκιά και τα κανάλια να με τραβάνε σαν αξιοπερίεργο για κανέναν και για τίποτα. κι ας μην σώσω ποτέ να τη δω. ούτε στον αιώνα το άπαντα.
~ο ornette coleman στο παλάς οριστικά, με 50 ευρώ το πιο φτηνό και 100 το πιο ακριβό.
~άλλος ένας digital mystikz στην αθήνα. απ' τις εμφανίσεις του φθινοπώρου και μάλιστα σε σωστό timing: του mala. λεπτομέρειες προσεχώς. εδώ είναι 15 λεπτά απ' το set του στο φετινό sonar...