Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

εμβολιασμός


~οi! >μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη του χάρη συμβουλίδη για τη μουσική των skinheads που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ισνάφι. ένα χρονικό του oi! από το ξέσπασμα του punk στη βρετανία μέχρι τη σημερινή ταύτιση του skinhead με την ακροδεξιά, αναζητώντας εξηγήσεις για το πώς από μια κουλτούρα που είχε σχετιστεί με αριστερές και αναρχικές ιδέες κατέληξε να ταυτίζεται με τις νεοναζιστικές αντιλήψεις. απ' τις λίγες που έχουν γίνει. αξίζει.
~too much pain, there's too much blame >ένα εξαιρετικό κομμάτι απ'το δίσκο του bug που κυκλοφορεί τον άλλο μήνα. london zoo. θα μπορούσε να είναι απ' τους δίσκους της χρονιάς και μόνο για τους δυο δυναμίτες της warrior queen, αλλά κάθε φορά που τον ακούω ξεχωρίζω κι άλλο κομμάτι, που σημαίνει ότι έχει δυναμική για επιτυχίες. κι έξω απ' τα όρια των εκπομπών του είδους. αμήν.
~η vaccine >σίγουρα δεν είναι η μόνη γυναίκα παραγωγός που ασχολείται με το dubstep. σε ένα χώρο αντροκρατούμενο όμως είναι η πρώτη που ξεχώρισε -και μάλιστα στην scuba- με ένα 12ιντσο που μπορεί να κυκλοφόρησε πέρσι, αλλά μόλις απόψε πήρα είδηση ότι είναι φτιαγμένο από γυναίκα. κι αν το wishful thinking ήταν μια φορά downtempo και ατμοσφαιρικό, το
fever με τα υπνωτικά φωνητικά μετατρέπεται σε ένα νανούρισμα που θυμίζει μεγάλες στιγμές των 90s.
~ισημερία. που σημαίνει λιγότερες ώρες ύπνου.