Σάββατο, 3 Μαΐου 2008

μπλακ έιντζελς

στο πρώτο review που διάβασα για το νέο άλμπουμ των black angels υπάρχει αυτό το comment στο οποίο κάποια-ος αναφωνεί με ενθουσιασμό "OMFG OMFG OMFG OMFG SO MOTHERHUMPING AMAZING I WANT THEM TO DO ME IN THE BUTT". μετά, τι να πεις κι εσύ που να μην είναι το λιγότερο κοινότυπο.
το
directions to see a ghost που κυκλοφορεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα ξεκινάει τόσο εντυπωσιακά που σκέφτεσαι, όπα, πετύχαμε επιτέλους το δίσκο της χρονιάς κι ας είναι ακόμα απρίλιος [τότε που τον άκουσα ήταν ακόμα απρίλιος], αλλά μετά τον ακούς ολόκληρο και προσγειώνεσαι. ο δίσκος της χρονιάς δεν έχει βγει ακόμα [τουλάχιστον ελπίζεις, γιατί αν έχεις να διαλέξεις απ' όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα ζήτω που καήκαμε -με δυο τρεις εξαιρέσεις, αλλά δεν είναι του παρόντος. κατά γενική ομολογία παίζει να είναι κι η χειρότερη χρονιά των 00s, αλλά τι στο καλό, μάιος είναι ακόμα...]. το δεύτερο άλμπουμ των black angels είναι καλύτερο απ' το πρώτο, όλα κάτι θυμίζουν, είναι σαν να ηχογραφήθηκε το 67 κι αν αυτό θεωρείται καλό, ναι, είναι δισκάρα.
αν κάνεις κλικ πάνω στον τίτλο του άλμπουμ υπάρχει για "δοκιμή", try it που γράφουν κι οι ξένοι συνάδελφοι [συμπλόγκερς] γιατί αξίζει. εδώ υπάρχει ελληνικό review του ikrory21 και link για να μάθεις πιο πολλά γι' αυτούς.