Σάββατο, 31 Μαΐου 2008

γιου μαπ άουτ μάι ρουτ...


~my love for you, my love... o tricky επιστρέφει για τα καλά με κομμάτια σαν αυτό που θυμίζει τις μέρες του maxinquaye και μιλάει για παλιά λάθη, από τα πιο όμορφα που έχει γράψει ποτέ -αυτός ο λυγμός στην κατάληξη του for youuu λίγο πριν τελειώσει πονάει σαν papercut.
~μαπ άουτ δε ρουτ [του γκλόρι]. o ekelon στο electronic explorations. 11 κομμάτια του στο αποκλειστικό mix που έκανε για το 90λεπτο του rob booth, μιλάμε για μεγαλεία.
εδώ ολόκληρη η εκπομπή [για να την κατεβάσεις κάνε δεξί κλικ και save εκεί που λέει download].
~kind of human. o νέος απίθανος δίσκος του dousk. έχει φύγει μίλια μακριά απ' τον πρώτο.
~είναι να μην σε έχει άχτι η καταραμένη [η τύχη]. εδώ δουλεύουν τα κλιματιστικά στο φουλ και στο primavera θέλουν παλτά, γιατί εκτός από τους british sea power έχουν να υποστούν και το κρύο.
~μεσημέρι με διμοιρίες στην καλλιδρομίου με πλήρη εξάρτυση και ελέγχους σε περαστικούς. στην αρχή νόμισα ότι ήταν αντίποινα για τη χθεσινοβραδινή πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων ["έξω οι μπάτσοι απ' τα εξάρχεια"], αλλά δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί τέτοιος χαμός, η πορεία έληξε ειρηνικά και κόσμια. ο λόγος ήταν άλλος. η ομάδα των ρομπέν των εξαρχείων χτύπησε σήμερα για πρώτη φορά σε σουπερμάρκετ της χαριλάου τρικούπη. γέμισαν είκοσι καροτσάκια με φαγώσιμα κι απορρυπαντικά κι έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. μετά, μοίρασαν τα τρόφιμα στους πελάτες της λαϊκής. ο σερίφης διαβάζει ακόμα τα φειγ βολάν που άφησαν πίσω τους. και τους αναζητεί.
[το σουπερμάρκετ θα αποζημιωθεί απ' την ασφάλεια. χώρια την τσάμπα διαφήμιση...].