Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

platform party


To νεό free press της ομάδας Οξύ+Avopolis, PLATFORM, θα γιορτάσει την κυκλοφορία του παρθενικού του τεύχους στις 24 Μαρτίου, στο Gagarin 205, αφιερώνοντας όλη την βραδιά στους εγχώριους ήρωες της ελληνικής hip hop σκηνής.
Τη βραδιά (που συνδιοργανώνει το Platform με την περίφημη Zoltan Tribe) θα ανοίξει ένα back 2back set από τον dj Everlast (FF.C) και τον Dj Strider που μουσικά θα κινηθεί στην κλασική για το hip hop δεκαετία των 90’s, ενώ την σκυτάλη θα πάρουν οι Pro Sinnerz με τον ήχο τους που συνδυάζει τα beats των Prodigy, τις κιθάρες των Nirvana και τα hip hop beats της Def Jux records.
Στη συνέχεια θα αναλάβουν οι Φιλική Εταιρεία, οι οποίοι αποτελούν ένα super group της ελληνικής hip hop σκηνής κατώ από την επίβλεψη του γνωστού hip hop dj Sparky T. Oι Ανάφλεξη -που θα ακολουθήσουν- αποτελούνται απο δυο θρυλικά μέλη των FF.C. O dj Everlast και ο Έκπτωτος Άγιος θα δώσουν την δική τους πολιτικοποιημένη άποψη για το hip hop που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν τα τελευταία χρόνια, ενώ η βραδιά θα τελειώσει με τον Εισβολέα που θα κάνει την παρουσίαση του καινούργιου του δίσκου στην EMI.
Τέλος, το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα βρίσκεται στο συναυλιακό χώρο, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και θα υπάρξουν και free δώρα για μερικούς τυχερούς.
Όπως λέει και η συντακτική ομάδα του περιοδικού: We have the right platform for party!