Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

back to the future


κοιτάζοντας τη λίστα με τα live των επόμενων μηνών, σταυροκοπιέσαι για την τύχη σου [όπως όταν ξεμείνει το ασανσέρ μεταξύ έκτου και έβδομου κι από κάτω αισθάνεσαι το κενό]. μιλάμε για ένα ιδανικό συναυλιακό καλοκαίρι [ιδανικό αν όλα αυτά γίνονταν πριν από 23 χρόνια]. όταν η διαφορά φάσης ξεπερνάει την 20ετία σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά -που δεν πάει.
κοιτάζεις τα δελτία τύπου και απορείς, είναι δυνατόν να είναι συναυλιακό γεγονός του 2008 η marian faithful, οι bon jovi και οι bad company; η λίστα περιλαμβάνει επίσης the meteors, blue oyster cult, pavlov's dog, whitesnake, kiss, iron butterfly, mark knopfler, def leppard, iron maiden, nick cave, steve wynn, λες κι έχεις μπει στην pontiac gto κι έχεις διακτινιστεί στην πρώτη λυκείου. μόνο οι scorpions λείπουν, αλλά μέχρι να πιάσουν οι βροχές έχει ο μεγαλοδύναμος.
τι να ευχηθούμε; καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όσους έχουν ακόμα απωθημένο να τους δουν. για τους άλλους το μόνο που μένει είναι η προσευχή για να ξεκολλήσει επιτέλους αυτό το ασανσέρ από τον έκτο [γαμώ την ατυχία μου].
η παλιοζωή κι ένα φανταστικό τραγούδι για το gylo [κι άλλοι φανταστικοί ήχοι].