Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

terrace, terata


αύριο το μεσημέρι 13:00-15:00 η σαββίνα γιαννάτου επιλέγει τους αγαπημένους της δίσκους στο vmradio, το σάββατο στις 10 το βράδυ οι victory collapse παρουσιάζουν το πρώτο τους ep rumors στο kinky kong [5 ευρώ είσοδος, ούτε δυο κυριακάτικες, πιο λίγο απ' ότι ένας καφές στο ζόναρς], το apοtis4stis5 συνεργάζεται με το contra.gr εδώ, ο μουσικός απολογισμός της χρονιάς συνεχίζεται στη ΝΕΤ 105.8 με τον Γιάννη Πετρίδη, πήγα γι' άλλη μια φορά σε εγκαίνια έργων τέχνης κι αντί να κοιτάζω τα έργα πρόσεχα τον κόσμο. θυμάμαι μόνο δύο πίνακες με χιλιάδες τεθλασμένες γραμμές από μολύβι στον τοίχο, σαν τα αφηρημένα σχέδια που γεμίζουν την οθόνη της τηλεόρασης όταν της βγάλεις την κεραία. απαράλλαχτα. η μοντέρνα τέχνη κι εγώ δεν τα πάμε καθόλου καλά τελικά. τουλάχιστον πίνεις τσάμπα ποτά. αν σου αρέσουν τα αρτιφίσιαλ γιου γκοτ ιτ [κάτι μπλε ελεκτρίκ σε ποτήρια σωλήνα και κάτι κόκκινα σε κολωνάτα-τρίγωνα, τα ίδια παντού, σε όλες τις εκθέσεις της αθήνας τα τελευταία χρόνια, είναι όπως τις τεκίλες στα τελευταία* πάρτι].
πολύς κόσμος.
ευτυχώς, βρήκα κάποια που ήξερε την evie sands.
δυστυχώς, βγήκαμε έξω στο κρύο [8 βαθμοί, τσεκαρισμένο] και μου εξηγούσε για 20 λεπτά γιατί οι λεσβίες την λατρεύουν [την evie sands, όχι την ίδια]. επειδή μοιάζει με την ανίτα πάνια [!]. κόντεψα να πάθω αγγύλωση στο σαγόνι απ' τα χασμουρητά. μόλις τέλειωσε την ανάλυση πήγε μέσα να δει το βίντεο.
την evie sands μέχρι τον αύγουστο δεν την είχα ούτε ακουστά, απ' τον αύγουστο και δώθε έχω πετύχει το όνομά της σαράντα φορές. ένα μυστήριο πράμα. είναι νόμος: μόλις μάθεις κάτι καινούργιο σου εμφανίζεται συνέχεια μπροστά και σου βάζει τρικλοποδιές.
τελικά, χίλιες φορές στην άγνοια γιατί σε προστατεύει.
[*τελευταίος με την έννοια του 'πρόσφατος', όχι του 'ξεφτίλας']
evie sands-take me for a little while