Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

fav. tracks_02


το larry τον είδα για πρώτη φορά στο φετινό burrnt festival στο μικρό μουσικό θέατρο. τον είχε πάρει το μάτι μου στο myspace αλλά δεν είχα δώσει σημασία. και τη συγκεκριμένη βραδιά έτυχε να πάω νωρίς, ούτε καν ήξερα ότι έπαιζε.
όταν δεν είσαι υποψιασμένος για κάτι η έκπληξη είναι ακόμα μεγαλύτερη -και δεν ήταν μια απλή έκπληξη αυτό που είδαμε εμείς οι καμιά πενηνταριά που βρεθήκαμε εκεί. γιατί ο larry έπαιξε πρώτος και απλά γάμησε. δεν πίστευα στα μάτια μου και στ' αυτιά μου. νομίζω ότι αυτή ήταν κι η καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα, αν εξαιρέσεις τη βραδιά του synch.
ο larry ήταν ο πρώτος που έβλεπα εδώ και πάρα πολύ καιρό που με ενθουσίασε [με είχε ενθουσιάσει και η μόνικα, πάλι στο burrnt, είναι πολύ μπροστά το burrnt] και ήταν ο πρώτος που επιτέλους έκανε κάτι που ζωντανά λειτουργούσε. που έβλεπες -όχι μόνο άκουγες- και δεν βαριόσουν. που ήταν συναρπαστικό. μαζί με το live των !!! είναι οι μόνες εμφανίσεις που θυμάμαι απ' το 2007. και τις τρελές κι αλλοπαρμένες στη ρεματιά. πολύ καλό live, κι ας τις βρίζουν όλοι.
ο larry επίσης είναι απ' τους λίγους που δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που πίστεψα σ΄αυτόν. κι αν άκουσε τόσα άσχημα σχόλια εξαιτίας μου για hype και τέτοιες σαχλαμάρες [λες και έγινε πρωτοσέλιδο στο nme ή έπαιξε στα δελτία ειδήσεων. μακάρι να γινόταν hype με το larry, μακάρι οι abbie gale να γίνονταν πλατινένιοι, οι your hand in mine να έπαιζαν στο μέγαρο και το single των good luck mister gorsky να πήγαινε στο νούμερο ένα, θα ήμασταν αλλιώς] του οφείλω ένα sorry για την ψυχική οδύνη.
τι να τις κάνεις τις τέλειες παραγωγές, τι να τα κάνεις τα στούντιο άμα σου λείπει η ψυχή;
δεν υπάρχει σε cd, έχει ηχογραφηθεί μόνο live, υπάρχει μόνο στο myspace του. κι έχει φτάσει πολύ πιο μακρια από ότι μπορούσε να διανοηθεί όταν το έφτιαχνε. θέλω να γράψω κι άλλα για το larry, αλλά καλύτερα να μην το κάνω, γιατί θα ξαναρχίσουν αυτά τα περί hype και δεν φταίει τίποτα να τ' ακούει άδικα.
02. girl, you’re no failure-larry gus