Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2007

electrelane stop


από το site των electrelane -που αποφάσισαν να το διαλύσουν, άρα όποιος πρόλαβε αύριο το βράδυ:
“Αποφασίσαμε πως οι επερχόμενες συναυλίες θα είναι οι τελευταίες που θα πραγματοποιήσουμε, τουλάχιστον όσον αφορά στο άμεσο μέλλον. Μετά από δέκα χρόνια γεμάτα από ωραίες στιγμές και σκληρή δουλειά, συνειδητοποιήσαμε πως όλες χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα και το χρόνο να κάνουμε άλλα πράγματα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά, τελικά, θετική.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν στα shows μας, σε εκείνους που τα διοργάνωσαν και αγόρασαν τους δίσκους μας, όλα αυτά τα χρόνια. Σημαίνει πολλά για εμάς. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ζωντανά σε πολλά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο και να γνωρίσουμε τόσους πολλούς ωραίους ανθρώπους. Ο τελευταίος χρόνος υπήρξε ιδιαίτερα απολαυστικός και αισθανόμαστε χαρούμενες που θα κινηθούμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις έχοντας όλες αυτές τις όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένα σχέδια όσον αφορά στο μέλλον της μπάντας αλλά θα κάνουμε αυτό το διάλειμμα και θα δούμε μετά τι θα γίνει.
Με αγάπη, Electrelane”
οι electrelane μαζί με τις katrine the trill εμφανίζονται αύριο το βράδυ [κανονικά] στο gagarin. με 25 ευρώ προπώληση και 30 στην είσοδο. στις 9 μμ.