Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2007

plant masturbation


άνθισαν οι κερασιές και οι κορομηλιές και αντί να χαιρόμαστε που τις βλέπουμε με λουλούδια δυο φορές το χρόνο, μιλάμε για τον κόσμο που καταρρέει και το τέλος που έρχεται απειλητικά ολοταχώς. δεν θα γίνουν κεράσια και βανίλιες, ε, και; όπως λέει και κάποιος σοφος μπλόγκερ και η μαλακία κάποτε κούφαινε και τύφλωνε, σήμερα η μαλακία πάει σύννεφο και δεν κουφαίνεται κανείς. τα λουλουδια της κερασιάς επιμένει ότι είναι κάτι αντίστοιχο με τη μαλακία και ως γνωστόν καμία μαλακία δεν παράγει καρπούς. επίσης, όπως έλεγε κι ένας κοντός και άσχημος σκηνοθέτης η μαλακία δεν είναι παρά σεξ με κάποιον που αγαπάς πολύ [ή κάπως έτσι].
κατά τ' άλλα το σπιρτόκουτο του οικονομίδη ανεβαίνει απ' την πέμπτη στο θέατρο βικτώρια, το οξυγόνο του ιβάν βιραπάεφ ανεβαίνει στο αμόρε με τον αλέξανδρο βούλγαρη στο ρόλο του άλεξ[;] [που ερωτεύεται την άλεξ] και ο νέος δίσκος των sigur ros έχει πολλά νιαουρίσματα και κλάψα, αλλά αν είσαι φαν θα σου αρέσουν. όσο καλός δίσκος και να είναι [δεν τον άντεξα πάνω από 10 λεπτά], με έχει κουράσει αυτή η μελαγχολία των πάγων. σκέτη πλήξη. βέβαια δεν μπορείς να ξεμπερδέψεις εύκολα μαζί του γιατί τέτοιου είδους δίσκοι είναι ύπουλοι. ξυπνάς ένα πρωί και είναι αγαπημένοι σου [λίγο δύσκολο πια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις]. Hvarf/Heim είναι ο τίτλος του.
η πιο έξυπνη επιειρηματική κίνηση των ημερών έγινε από τους radiohead, οι οποίοι ξεμπέρδεψαν με την εταιρία τους κι αποφάσισαν να χαρίσουν το δίσκο τους στο ίντερνετ. έτσι κι αλλιώς θα τον κατέβαζε όλος ο κόσμος παράνομα, ό,τι έγινε και με τον προηγούμενό τους δηλαδή, γιατί να μην τον δώσουν οι ίδιοι να κάνουν κάτι που θα θεωρηθεί ριζοσπαστικό και θα τους δώσει τρελή δημοσιότητα στα media; για να τον κατεβάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις το ποσό που θα χρεώσεις την πιστωτική σου κάρτα, από μηδέν ευρώ. σου λέει, και ένα ευρώ να μας δώσουν κέρδος θα είναι, απ' τα παράνομα downloads δεν βγάζεις τίποτα.
by the way, χρειάζεται να κάνεις registration και να δώσεις τα στοιχεία της κάρτας, ακόμα κι αν το ποσό που θα τη χρεώσεις είναι μηδενικό.
πόσους λάκκους έχει η φάβα;
s-cause-gerlboii [κι άλλα δυο υπάρχουν στο cbox δεξιά]