Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007

crack rainbows


σχεδόν 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του in rainbows και μετά από [κυριολεκτικά] εκατομμύρια downloads [λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει κανείς πια που να μην έχει αποκτήσει το δίσκο], δεν υπάρχει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο και καλά κάνει, γιατί είναι μία πολύ δυναμική επιστροφή και ο καλύτερος δίσκος των radiohead απ' τo ok computer [αν και το bends εξακολουθεί να είναι σταθερά ο αγαπημένος μου].
ήθελα από προχθές να το γράψω, αλλά δεν έβρισκα χρόνο και το ξέχασα. μπορεί να το παρακάνουν συχνά, να διαφωνείς μαζί τους, να σε εκνευρίζουν με τις εμμονές τους, για κάτι τέτοια post πάντως τους τα συγχωρείς όλα:
"Τα Q Music Awards είναι πιθανότατα τα χειρότερα awards, κρίνοντας από τις γελοίες κατηγορίες και τους αποτυχημένους που τα κερδίζουν. Το πρόσωπο της βραδιάς προχτές το βράδυ δεν ήταν άλλο από την Amy Winehouse, στην οποία οι διοργανωτές έδωσαν 10,000 λίρες για να ξοδέψει στο after party. Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να την κρατήσουν χαρούμενη. Οι μαλάκες. Θα μπορούσαν να της δώσουν ένα μολυσμένο ξυραφάκι και δύο γραμμάρια ηρωίνης και να την κρατήσουν χαρούμενη για μια εβδομάδα. Φήμες λένε πως την ίδια στιγμή την Ελλάδα ο Νίκος Λώρης έδινε 20 ευρώ στους Manic Street Preachers για να πιουν έναν βαρύ καφέ και να ξεχάσουν την χειρότερη βραδιά της καριέρας τους..."