Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

having breakfast

το control μπορεί να μην ενθουσίασε κανέναν απ' όσους γνωστούς πέτυχα βγαίνοντας απ' την αίθουσα [κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να εντοπίσει τι ακριβώς ήταν αυτό που του έλειπε], αλλά άρεσε σε όλους. σήμερα το πρωί, πάντως, συνειδητοποιώ ότι είναι ύπουλη η επίδρασή του -δεν μπορώ να διώξω με κανέναν τρόπο απ' το κεφάλι μου τις κινήσεις των χεριών του curtis όταν υπόφερε στην σκηνή και τις κραυγές της γυναίκας του λίγο πριν ο μαύρος καπνός σκεπάσει τα πάντα.
οι delia gonzalez & gavin russom έρχονται στην αθήνα για live στο destroy athens και δημοσιότητα μηδέν προς το παρόν. έρχεται και ο manyfingers. απ' τα λίγα ονόματα που αξίζουν στη λίστα με τα προσεχή live. κατά τ' άλλα, όψιμες επισκέψεις από ονόματα που για να λέμε και καμιά αλήθεια είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου σήμερα, που καλύτερα να μην τα έφερναν καθόλου.
προσπαθώ απ' τις 8 το πρωί να ακούσω ολόκληρο τον τελευταίο δίσκο των manic street preachers και με λύπη διαπιστώνω ότι αν πρόκειται να καταντήσεις μια μέρα τόσο αδιάφορος, χίλιες φορές να πεθάνεις στα 23 σου.
τελικά η karen ο richard carpenter είχαν και ερωτικές σχέσεις ή ήταν προσωπικό μυστικό του richard αυτό που απείλησε να αποκαλύψει η karen στους γονείς τους [και το οποίο τελικά κατάφερε να απαγορέψει την ταινία]; το μυστικό έχει αποκαλυφθεί από τις τατιάνες της εποχής. αλλά σκασίλα μας.
henri mancini-experiment in terror