Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

kill a petty bourgeoisie


δεν έχουν μόνο ωραίο όνομα, έχουν κι ένα απ' τα πιο όμορφα ντεμπούτα που έχω ακούσει τελευταία [και μάλιστα με 'αυτόν' τον ήχο που θεωρούσα ότι έχει παραφορεθεί φέτος...].
τους λένε to kill a petty bourgeoisie, είναι από τη μινεάπολη και το άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 15 οκτωβρίου απ' την kranky. ''the songs center around an underlying love story between two merging corporations that manage to capture the raw sentiment of isolation, profound discovery, and morbid betrayal. the patron is about the corruption of an idea that is at first welcomed and later destroyed''.
αυτά αναφέρει το δελτίο τύπου, αλλά ευτυχώς, το άλμπουμ τους είναι καλύτερο απ' αυτό που περιμένει κάποιος διαβάζοντας αυτά τα βαρύγδουπα. η jehna wilhelm πότε ακούγεται σαν την bjork και πότε σαν την trish των broadcast -το lovers & liars θα μπορούσε άνετα να είναι broadcast.
o έτερος, που ονομάζεται mark mcgee, κάνει τα κόλπα με τα ηλεκτρονικά.
lovers & liars
απόψε [κυριακή] στις 9 οι callas θα κάνουν σπέσιαλ εμφάνιση στο destroy athens [στο γκάζι], ενώ αμέσως μετά ο chippendale θα παρουσιάσει πάλι την φασαριόζικη one-man-performance του με ντραμς και παραμορφωμένες φωνές. δεν είναι για όλους [εννοείται], αλλά τόσο συναρπαστικές στιγμές θορύβου είχαμε να ζήσουμε από το live των wolf eyes στο synch και τις τελευταίες εμφανίσεις των erasers και των mahakala.