Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

u.f.o.


σόλωνος και εμμανουήλ μπενάκη γωνία, το φανάρι πράσινο. τρέχω βιαστικός να περάσω απέναντι, με προλαβαίνει το κόκκινο και σταματάω δεξιά από έναν τύπο με μπαστούνι.
στην άλλη πλευρά της μπενάκη βρίσκεται διμοιρία των ματ που βαριούνται και τη ζωή τους, όρθιοι, βλέπουν τους περαστικούς να περνούν και χασμουριούνται. κάνω ένα βήμα πιο αριστερά και μπαίνω μπροστά από τον τύπο με το μπαστούνι που αρχίζει ξαφνικά να τσιρίζει. απορώ, απορούν και οι βαριεστημένοι της διμοιρίας, ο τύπος ουρλιάζει κανονικά. τότε αντιλαμβάνομαι ότι βρίζει εμένα τον αλήτη που δεν σέβομαι τυφλό άνθρωπο, οι περαστικοί με κοιτούν με αηδία που κακοποίησα τυφλό άνθρωπο, εγώ θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.
οι βαριεστημένοι πλησιάζουν με άγριες διαθέσεις, ο τυφλός έχει γίνει κατακόκκινος, οι φλέβες στο μέτωπό του κοντεύουν να ξεκολλήσουν απ' το δέρμα, οι φωνές δυναμώνουν. τι σου έκανε τον ρωτούν. μου μπήκε μπροστά, απαντάει, να τον συλλάβετε τον αλήτη που δεν σέβεται τυφλό άνθρωπο. πού με βλέπεις ότι είμαι αστυνομικός τον ρωτάει ο βαριεστημένος, πού τον είδες ότι μπήκε μπροστά σου τον ρωτάει ο άλλος, ο "τυφλός" είναι σε έξαλλη κατάσταση, αμόκ. πράσινο. περνάω απέναντι και φεύγω, χώνομαι στην επόμενη στροφή αριστερά για να σβήσουν οι φωνές. έχουν αρχίσει να τα παίζουν οι άνθρωποι, και πού να σφίξουν οι ζέστες...
οι unkle δεν θα έρθουν τελικά, πάνε για φθινόπωρο. αύριο στο ραδιόφωνο του vinyl microstore θα παίξει μουσική ο ο stefan schneider (mapstation, to rococo rot) από 13:00-15:00 και το σάββατο 13:00-15:00 ο volker bertelmann (hauschka). αύριο το βράδυ [παρασκευή] θα παίξουν στο kinky kong live μαζί με τον nuccini! των giardini di miro. κρίμα που γίνονται όλα μαζί. στον ιανό θα παίξουν free οι neon και ο spyweirdos. στις 10.

αυτό το τραγουδάκι του jim sullivan για τους βαριεστημένους που με υπερασπίστηκαν.
highway