Παρασκευή, 4 Μαΐου 2007

yuronews


4/05/2007
Ακριβώς τέσσερις μέρες πριν τον μεγάλο τελικό τα συγκροτήματα ετοιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά για την καλύτερη παρουσία τους.
Το vm έχει ήδη έτοιμη μια λίστα γυμναστηρίων, πλαστικών χειρουργών και μόδιστρων που θα εξυπηρετήσουν όποιον μας το ζητήσει, καθώς και εκπροσώπους όλων των θρησκειών που θα μπορούσαν να δώσουν την ευχή τους στους διαγωνιζομένους ώστε να σηκώσουν το βαρύτιμο κόκκαλο με βοήθεια από τα πάνω.
Έχει απαγορευτεί ρητά από τους διοργανωτές η μετάδοση των υποψήφιων κομματιών, ώστε να μην υπάρξει μεροληπτική απόφαση από το κοινό, αλλά και για την αποφυγή παράνομων στοιχημάτων σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.
Η εκρηκτική ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών γύρω από το vinyl microstore θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ουδεμία σχέση έχει με έκφραση δυσαρέσκειας αποκλεισθέντων από την τελική φάση σχημάτων. Διαβεβαιώνουμε τους φιλήσυχους μουσικόφιλους ότι η διοργάνωτρια αρχή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε ο τελικός να διεξαχθεί σε κλίμα ειρηνικό και χωρίς να σημειωθούν έκτροπα.
Ραντεβού την Τετάρτη 9 Μαϊου στο Gagarin για να υποστηρίξουμε τους παρακάτω δώδεκα...
YOUR HAND IN MINE : It Is The Hardest Part When…
THE SQUARE MOUNTAINS PROJECT : La Pianiste
ORCHARD : Materia
BLACK CIRCUS : All That Matters
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΟΥ : The True Story Of Yuri Gagarin
EFFIGY: Sinners o­n The Right
THE JUNKIE OPERA CHOIR : Heaven Bless You And Farewell
McGROVEN : Skyscrapers Cut The Airwaves
T.E.N.S. : Declaration
ISOBEL & THE MAGICIANS : I Came Back For You
B-SIDE GIRL : Killing Poets
VELLO LEAF : Long Way