Σάββατο, 12 Μαΐου 2007

waste of time


δεν γαμιέται κι η γιουροβίζιον. καθίσαμε μέσα για να δούμε τις μαλακισμένες συμμετοχές για να έχουμε άποψη -δεν γίνεται να ζεις μονίμως μακριά απ' την τηλεόραση, γιατί στο τέλος καταλήγεις σαν ούφο. αν δεν είσαι ενημερωμένος για όλες τις σαχλαμάρες που συμβαίνουν στα παράθυρα και στα τηλεσόου σε κοιτάζουν όλοι σαν ουρανοκατέβατο, με μια έκφραση που είναι κάτι ανάμεσα στην συμπόνοια και την αηδία. την πέμπτη το βράδυ ήρθε επίσκεψη μια φίλη που είχα να δω μήνες, φουριόζα για να προλάβει τον ημιτελικό και μόλις της είπα ότι η τηλεόρασή μου είναι μόνο για dvd [δεν έχω κεραία] έφριξε. έκανε στροφή κι εξαφανίστηκε!
θα μπορούσαν να είναι τρεις χαμένες ώρες με εκνευριστική μουσική -τόσο κακή που σε πιάνει μια αφύσικη συμπάθεια για τον καημένο τον σαρμπέλ και αισθήματα ενοχής. συγκρινόμενος με τους υπόλοιπους ήταν μια χαρά και η έβδομη θέση τον αδικεί- αν δεν ήταν η αφορμή για να συναντηθώ με φίλους και να ανταλλάξουμε τα νέα του τελευταίου πενταμήνου.
τη βαθμολογία δεν την παρακολούθησε κανείς, μόνο ξώφαλτσα, άλλωστε χεστήκαμε για το νικητή [νικήτρια; who cares? κομμάτι και τραγουδίστρια ήταν για σφαλιάρες].
η εμφάνιση του κωστάλα πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη και ήταν το οριστικό χτύπημα. όλες οι χώρες είχαν παρουσιάστριες και παρουσιαστές σαν τα κρύα τα νερά -λέμε τώρα- κι εμείς "τον κόμη δράκουλα της νετ"...
"αμάν πια με τον κωστάλα, ας του δώσουν επιτέλους μια τιμητική σύνταξη να πάει στο σπίτι του, εδώ παροπλίστηκε κοτζάμ μπόκοτα"! [ακούστηκαν κι άλλα χειρότερα, αλλά μια εκφώνηση έκανε ο άνθρωπος, δεν πέρασε και νομοσχέδιο].
υ.γ. για όσους στέλνουν mail: η ανακοίνωση για το ραδιόφωνο της lifo είναι για web radio [στο site της lifo, λεπτομέρειες σύντομα στο www.lifo.gr].