Δευτέρα, 28 Μαΐου 2007

πούσι κουίν


υποτίθεται ότι ο δίσκος της bunny rabbit είναι απ' τους πιο 'αυθεντικούς' που κυκλοφόρησαν φέτος. κατά κάποια έννοια είναι.
όσο αυθεντικός είναι και ο βας-βας-παρασκευάς και οι ξεδοντιάρες που τραγουδάνε στο ζετέμ, όσο αυθεντική μπορεί να είναι μία 'μέλισσα' που έκανε το όνομά της 'κουνέλα' και τραγουδάει [?] για το μουνί της [σχεδόν αποκλειστικά] μιμούμενη τις κοκορόζι -οι οποίες σιγά να μην έχαναν την ευκαιρία, πρόλαβαν και την υπόγραψαν στην εταιρία τους!
μιμείται και την peaches, αποτυχημένα βεβαίως, αλλά είμαι σίγουρος ότι κι αυτή θα την υπόγραφε αν είχε εταιρία [στο μαλλιοτράβηγμα των αδελφών κάσιντι με την peaches το παίζω 2, αν και ποτέ δεν ξέρεις, γιατί οι άλλες είναι δύο και το ίδιο μουρλές].
η μέλισσα-κουνέλα φτιάχνει χάλια κομμάτια, ραπάρει ακόμα πιο χάλια, οι στίχοι είναι κάτι ασυναρτησίες για πλακομούνια, τραγουδάει χειρότερα από την μπεζεντάκου, στο μόνο τραγούδι του δίσκου που υποφέρεται τη συνοδεύει ο ηλεκτρονικός ήχος από ένα όπλο-παιχνίδι [αυτή τραγουδάει για pussy smoke]. το αυθεντικό εννοείται ότι δεν σημαίνει και υποφερτό, ούτε απαραίτητα ότι πρέπει να σου αρέσει.
τι είναι αυτό όμως που κάνει έξυπνους ανθρώπους να γοητεύονται από την 'ξεφτίλα'* του ζετέμ και να θεωρούν την bunny rabbit...εξαιρετική [προσοχή, 'εξαιρετική', όχι 'ενδιαφέρουσα'...], να υπερασπίζονται την ανίτα μέχρι τσακωμού με τους φίλους τους και να φτάνουν στο σημείο να αποχωρούν απ' την παρέα αν τύχει και την κακολογήσει κανείς; [συνέβη].

στο δίσκο της melisa rinkon [bunny rabbit] συμμετέχει και η celena glenn [που θέλει να τη φωνάζουν black ckracker] -όποιος είχε δει το live των κοκορόζι στο bios θα τη θυμάται σίγουρα, είναι αυτή που έχει τυλιχτεί με το κασκόλ και κρατάει τη λάμπα στη φωτογραφία.
lovers and crypts λέγεται ο δίσκος.
it ain't easy
[*κατά άλλους έξυπνους και σοβαρούς ανθρώπους]