Τρίτη, 24 Απριλίου 2007

φλυαρίες

η πιο μεγάλη έκπληξη από...την προηγούμενη, τέλως πάντων.
ο υπερθετικός έχει καταντήσει κουραστικός στα blog τον "τελευταίο καιρό" -η τέταρτη πιο κλισαρισμένη έκφραση μετά το "η πιο μεγάλη έκπληξη" και το "ο καλύτερος που έχω ακούσει" ή "το καλύτερο που έχω δει, εδώ και"...
[το "φέτος" είναι η λέξη που κολλάει συνήθως, ακόμα κι αν είναι ιανουάριος ...].
αυτό το blog εδώ, ειδικά, πολύ τις συμπαθεί.
σήμερα διάβαζα παλιά post γιατί κάτι έψαχνα και ντρεπόμουν απ' την επανάληψη -τα παλιά post δεν είναι να ξαναγυρνάς, γιατί σε πιάνει αμηχανία.
anyway, πολύ μακριά πήγε η βαλίτσα [το πρωί θα πάει λονδίνο] και η ουσία είναι ότι το άλμπουμ των thee more shallows στην anticon, την underground hip hop εταιρία, είναι πραγματικά κάτι που δεν περιμένεις ν' ακούσεις.
καμία σχέση με hip hop. ξεκινάει με εκπληκτικό drone που στη συνέχεια ανεβάζει την ένταση, αλλά χάνει τη...συνοχή, για να την ξαναβρεί λίγο πριν το τέλος. το άλμπουμ τους λέγεται book of bad breaks και ο πορτογάλος soul[seek]mate διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι θα είναι από τα άλμπουμ της χρονιάς. το περίεργο μ' αυτόν τον τύπο είναι ότι δεν πέφτει ποτέ έξω [ΠΟΤΕ]. δεν ξέρω πού ενημερώνεται, ούτε τι σόι κριτήριο αλάνθαστο είναι αυτό που διαθέτει, το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει δύο παιδιά κι η γυναίκα του περιμένει τρίτο. κι ότι είναι δημοσιογράφος. κι επίσης ότι του οφείλω πολλά [μουσικά].
the dutch fist