Τετάρτη, 4 Απριλίου 2007

air guitar στην αθήνα

Οι κανονισμοί απλοί:
1.Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει στη διάθεσή του 60 δευτερόλεπτα από κομμάτι δικής του επιλογής.
2.Η κιθάρα του πρέπει να είναι από... αέρα, άρα αόρατη.
3.Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε ακουστική ή ηλεκτρική κιθάρα αλλά δεν μπορεί να «εφεύρει» κάτι άλλο.
4.Ο διαγωνισμός έχει δύο γύρους, στον πρώτο η επιλογή του τραγουδιού είναι του κάθε διαγωνιζόμενου. Αν περάσει στο δεύτερο γύρο όμως...εδώ τον περιμένουν 60 δευτερόλεπτα ενός άγνωστου τραγουδιού που θα ακούσει μόνο μια φορά πριν ξεκινήσει ο τελικός γύρος. (ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να διαθέσει σε cd το κομμάτι της επιλογής του μαζί με την αίτηση συμμετοχής, το κομμάτι αυτό μπορεί να το έχει φτιάξει ο ίδιος ώστε να έχει τη διάρκεια των 60 δευτερολέπτων ή να ενημερώσει τους διοργανωτές σε ποιο σημείο ξεκινά και που σταματά).
5.Air Roadies επιτρέπονται μόνο μέχρι να ξεκινήσουν τα 60 δεύτερα. Πετάλια, ενισχυτές, backing groups ή ολόκληρες Air Bands με οποιοδήποτε ορατό τρόπο απαγορεύονται αυστηρά. Μόνο μια πένα μπορεί να συντροφεύσει τον διαγωνιζόμενο...
it’s a long way to the top…
6.Δεν υπάρχει συγκεκριμένο dress code, ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές.
Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από επτά άτομα, απολύτως σχετικά με το αντικείμενο που θα ανακοινωθούν .... στην ώρα τους!!!
Με κλίμακα βαθμολογίας απο το 4 μέχρι το 6 βαθμολογούν, την πρωτοτυπία, το πάθος, τη τεχνική, την έμπνευση, τη ρεαλιστικότητα και την «αερότητα». Αυτό το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό από όλα, είναι η μαγική συνταγή του Air Guitar.
Αυτό θα βιώσουμε και θα απολαύσουμε την Κυριακή 22 Απριλίου στο Club Underworld, Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα...
όποιοι είδαν το ντοκιμαντέρ στις περασμένες νύχτες πρεμιέρας ξέρουν τι πρόκειται να βιώσουν στις 22. στις 8.30 μμ, με 10 ευρώ.