Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

yuro-vision

CALL for YUROVISION 2007
29/03/2007
Το vm radio και το vinyl microstore (και ο yuri) παρουσιάζουν τον εναλλακτικό μουσικό διαγωνισμό YUROVISION 2007. Οι ενδιαφερόμενοι μουσικοί μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους στο vinyl microstore μέχρι τις 20 Απριλίου. Η επιτροπή που θα επιλέξει τις 12 συμμετοχές του τελικού αποτελείται από παραγωγούς του vm radio (Χρ. Δασκαλόπουλος, Αργ. Ζήλος, Χρ. Καρράς,...) Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει την 25η Απριλίου.
Ο τελικός διαγωνισμός θα γίνει στο Gagarin στις 9 Μαϊου όπου οι προκριθέντες θα παρουσιάσουν ζωντανά την πρόταση τους. Ο νικητής της βραδιάς θα αναδειχθεί από το κοινό και την κριτική επιτροπή του τελικού. Το ίδιο βράδυ θα κυκλοφορήσει cd που θα περιλαμβάνει και τις 12 συμμετοχές.
Όροι συμμετοχής
1. Μέρος στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μουσικοί που διαμένουν στην χώρα, οι όποιοι δεν είναι μέλη της ΑΕΠΙ*.
2. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να στείλουν ένα (1) κομμάτι της αρεσκείας τους χωρίς κάποιο περιορισμό στο ύφος ή στους στίχους αρκεί να είναι δικής τους σύνθεσης και να μην έχει εκδοθεί σε μορφή βινυλίου ή cd .
3.Οι προτάσεις μπορούν να σταλούν ταχυδρομικά στο vinyl microstore ( Διδότου 34 /10680 Αθήνα ) ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση :
yurovision@vinylmicrostore.gr .
Τελική ημερομηνία υποβολής της πρότασης ορίζεται η 20η Απριλίου και ώρα 15:00 απογευματινή.
4. Οι μουσικοί που θα προκριθούν στον τελικό οφείλουν να υποστηρίξουν ζωντανά την πρότασή τους την Τρίτη 8 Μαϊου (γενική δοκιμή) και την Τετάρτη 9 Μαϊου (τελικός).
* Ο διαγωνισμός απευθύνεται κυρίως σε μη επαγγελματίες μουσικούς. Για τους άλλους υπάρχει ένας παρόμοιος διαγωνισμός και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.