Κυριακή 4 Μαρτίου 2007

all time punks

all time punks στο ίδρυμα δέστε, παρασκευή 2 μαρτίου.
το αδιαχώρητο. όσοι ήρθαν μετά τις 10 έχασαν τα live που ήταν και το πιο punk μέρος του event. ακόμα περισσότερο, έχασαν όσοι δεν πήγαν να κατουρήσουν [η επίσκεψη στην τουαλέτα -για όσους έχουν σκοπό να δουν την έκθεση- επιβάλλεται].
οι victory collapse στο κλίμα της έκθεσης, αρκούντως εμπρηστικοί, παρόλο που κρυφάκουγα να τους χαρακτηρίζουν μπροστά μου mainstream [άκου mainstream -λες και είναι βρισιά!- ε, και;]. οι callas -η προσωποποίηση του diy- έπαιξαν ντυμένοι super-men το πρωτόγονο, τραχύ ροκ τους και στο τέλος τα' σπασαν. μπορεί να μην διεκδικούν δάφνες πρωτοπορίας, αλλά το άλμπουμ που ετοίμασαν με παιδικά παιχνίδια και κιθάρες, σε 23 μόνο λεπτά συμπυκνώνει την ιστορία τριών χρόνων [από τότε που τους θυμάμαι] και είναι το λιγότερο συναρπαστικό.
για την έκθεση καθεαυτή καλύτερα να μιλήσουν οι ειδικοί, αυτό που παίρνεις μαζί σου φεύγοντας είναι μια γεύση επιτυχίας και την αίσθηση ότι κάτι καλό συμβαίνει σ' αυτή την πόλη. στο closing event το ερχόμενο σάββατο 10/3 προβλέπεται ακόμα πιο μεγάλη κοσμοσυρροή.
δεν είδα κοσμικούς, αλλά ακόμα κι αν ήταν, δεν τους αναγνώρισα.
[το σάββατο, τα live ξεκινούν λίγο μετά τις 8 και στις 10 έχουν τελειώσει, προσοχή!].
[η φώτο του σπύρου σιμωτά]