Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

sleep out


Ο Μ.Κ.Ο. ΚΛΙΜΑΚΑ μας καλεί το βράδυ της Παρασκευής 23/2/2007 στην Πλατεία Κλαυθμώνος μετά τις 20:00 και έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης, να βιώσουμε για δεύτερη φορά την εμπειρία του να κοιμάται κάποιος στο δρόμο.
Σας καλούμε να περάσετε μια νύχτα στην πλατεία εφοδιασμένοι με τον υπνόσακό σας, κουβέρτα και χαρτόκουτα που θα μπορείτε να παραλάβετε επιτόπου, ζεστό καφέ, τσάι και σούπες που θα φτιάχνουμε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που θα έχει στήσει για το σκοπό αυτό η ομάδα της ΚΛΙΜΑΚΑΣ.
Με τη συμβολική αυτή πράξη αλληλεγγύης προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα των χιλιάδων άστεγων συμπολιτών μας. Ελάτε μαζί μας, γνωρίστε και ενισχύστε το έργο της ΚΛΙΜΑΚΑΣ για τη στήριξη των άστεγων της Αθήνας.
Η διαβίωση στο δρόμο δεν πρέπει και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως ένα ζήτημα φιλανθρωπίας. Μοιραστείτε το όραμα και την προσπάθεια της ΚΛΙΜΑΚΑΣ και ελάτε να διεκδικήσουμε από την πολιτεία να λάβει έμπρακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πιο ακραίας μορφής κοινωνικού αποκλεισμού.
Διαδώστε στους φίλους και στους γνωστούς σας αυτή την πρωτοβουλία της ΚΛΙΜΑΚΑΣ!
Ξενυχτήστε μαζί μας ως άστεγος την 23η Φεβρουαρίου 2007 στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Διαδώστε το!