Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2007

index 004


Το label Quetempo παρουσιάζει :
Index 004:
Κυριακή 25 Φεβρ. 2007
22:30 / Free piece of tape vs Μπλακ εν ντέκερ
23:30 / Novi_sad
@ σινέ Τριανόν (κοδριγκτώνος 21 και πατησίων)
Είσοδος: 10ευρώ
Οι Free piece of tape, Μπλακ εν ντέκερ & Novi_sad παρουσιάζουν ζωντανά στο σινέ τριανόν ένα ηχητικό/οπτικό αυτοσχεδιασμό.
Το INDEX είναι μία σειρά καταστάσεων όπου η performance, οι ηχητικές εγκαταστάσεις, η κινούμενη εικόνα, η μουσική, ο αυτοσχεδιασμός και ο πειραματισμός συνδυάζονται με την επιθυμία του θεατή να δώσει το δικό του περιεχόμενο σε ένα ευρετήριο (index) από λέξεις, εικόνες, ήχους και φαντασία.
Εν εξελίξει βιώματα ανταλλάσονται σε πραγματικό χρόνο μέσα από ιστοσελίδες, blogs, fanzine, αφίσσα δρόμου.
Free piece of tape vs μπλάκ εν ντέκερ
Ηταν το 2001 όταν οι Free Piece of Tape εγκαινίαζαν μια επιχείρηση αφιερωμένη στην ανάπτυξη και προώθηση μιας ηχητικά προηγμένης εμπειρίας. Σήμερα, αυτή η επιχείρηση εξυπηρετεί ακροατές σε όλη την υδρόγειο και μετρά πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις. Σταθερός στόχος τους, η αδιάλειπτη παροχή στους ακροατές τους ηχητικών απολαύσεων πέρα από τα συνηθισμένα. Οι Μπλακ εν Ντέκερ είναι κατασκευαστές εργαλείων οπτικής δύναμης και προϊόντων εικαστικής βελτίωσης επιφανειών. Χρησιμοποιώντας αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία, παρέχουν υπηρεσίες που χαίρουν δημόσιου ενδιαφέροντος. Στις επιχειρήσεις τους, φημίζονται για την καινοτομική και οπτική ποιότητα των διανυσματικών τους προϊόντων αλλά και την ισχύ των εμπορικών τους σημάτων.
Novi_sad
Μια μεταφορά σε έναν ψυχοακουστικό κόσμο μέσα από field recordings και συχνοτικές ατμόσφαιρες αναμένεται να εγκατασταθεί στο τριανόν και να οικειοποιηθεί τις αντιδράσεις που γεννά μια κιν/κή αίθουσα στον θεατή.
Το label quetempo λαμβάνει/διοχετεύει ήχους, ιδέες, εικόνες και αφηγήσεις. Είναι ένας ελεύθερος σχηματισμός ενός συνόλου από μονάδες, επιθυμίες, καταστάσεις και συνεργασίες μη κεντρικών και αυτόνομων τμημάτων του πλήθους.