Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2007

doom points

το σκουπίδι όπως κι αν το μεταχειριστείς, παραμένει σκουπίδι. βέβαια, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο, γιατί ακόμα και με ένα σκουπίδι μπορείς να διασκεδάσεις την πλήξη σου, να το βάλεις στο καθιστικό σου σαν στολίδι, να το πλύνεις, να το βάψεις και να το μεταποιήσεις, να το καμουφλάρεις για να μην φαίνεται σκουπίδι, ακόμα και να το πουλήσεις σε κάποιον αφελή σαν κάτι πολύτιμο.
μπορείς να το περιφέρεις και να το δείχνεις, και όλοι να το θαυμάζουν -στα φανερά.
στα κρυφά όλοι ξέρουν ότι είναι σκουπίδι και ότι η θέση του είναι στη χωματερή. δίπλα στα άλλα σκουπίδια. κι ας μην το δείχνουν.
ο φλωρινώτης ήταν ανέκαθεν σκουπίδι και σκουπίδι θα παραμείνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, σε όσα κιτσερέλα πάρτι κι αν ακουστεί, το λάμπω της βίσση επίσης, το τακα τακα τακα τακα τακα τα [ο πιο πρόστυχος τρόπος για να κάνεις τα σκουπίδια πιο ελκυστικά: να τα πλασάρεις σε σινιέ περιτύλιγμα -η πιο ανέντιμη προσπάθεια αποενοχοποίησης]. η γιουρο-βύζιον είναι σκουπίδι, οι περισσότεροι παρουσιαστές της τηλεόρασης είναι σκουπίδια.
όσο περισσότερο ανακατεύεσαι με τα σκουπίδια τόσο πιο πολύ βρωμάς. ακόμα και τα αρωματισμένα σκουπίδια την έχουν την μπόχα τους. δεν υπάρχει σκουπίδι 'με την καλή την έννοια'.
χθες το βράδυ βρέθηκα σε ένα χώρο που για μιάμιση έπαιζαν σκουπίδια και όλοι έδειχναν να τα απολαμβάνουν. έφυγα και πήγα στο σπίτι μου και για την υπόλοιπη νύχτα πέρναγα post.
σκεφτόμουν ότι το γωγουλίνι και η στέλλα μπεζεντάκου σίγουρα θα πέρασαν καλύτερα από μένα το βράδυ της αποκριάς. [σίγουρα περνούν καλύτερα από μένα, anyway...]

το να διασκεδάζεις με σκουπίδια και μετά να τα βρίζεις, είναι ακόμα πιο αηδιαστικό από ότι τα ίδια τα σκουπίδια. fact.
υ.γ.1 διάβασα πριν από λίγο αυτό στο blog από τις 4 στις 5 :Στην Ελλάδα, οι προσπάθειες για βοήθεια και εξαγωγή της Ελληνικής μουσικής, εστιάζεται στην προβολή της Eurovision και είναι εξαιρετικά δύσκολο απ’ ότι φαίνεται να συνειδητοποιήσουν οι υπεύθυνοι, ότι είτε πρώτος βγεί ο εκπρόσωπός μας, είτε τελευταίος, οι οικονομικές επιπτώσεις για την Ελληνική δισκογραφία θα είναι μηδαμινές.
υ.γ.2 μπορεί κάποιος να εξαφανίσει τους τρεις υποψήφιους για τη γιουροβίζιον, παρακαλώ;
δια παντός.
my brightest diamond-golden star [alias remix]
mhulot@dyodeka.gr