Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2007

cholesterol full [reprise]

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου και δύο ημερών από την αθηναϊκή κυκλοφορία της Φτηνής Ποπ για την Ελίτ και ενός χρόνου παρά ένα μήνα από την πρώτη τους αθηναϊκή εμφάνιση (Gagarin 205, 17 Μαρτίου 2006), οι Κόρε. Ύδρο. επιστρέφουν στον κατεξοχήν φορτισμένο συγκινησιακά και εμβληματικό πια γι’ αυτούς συναυλιακό χώρο για μια αποκριάτικη εμφάνιση μαζί με άλλα δύο συγκροτήματα από την ελληνική περιφέρεια, τους 2L8 από τη Θεσσαλονίκη και τους Infidelity από το Κιλκίς. [Να σημειώσουμε ότι, ανόρπιστα, στην εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. θα συμμετάσχει κανονικά ο Αλέξανδρος Μακρής, που ακούγεται ότι δε θα έρθει από το εξωτερικό αποκλειστικά για αυτό το λόγο...]-από το σάιτ τους.
Οι φήμες λένε ότι και ο Αμύγδαλος [εκ Χίου] πετάει -σε μπίζνες κλας- από Λονδίνο για το event. Οι άλλες φήμες επιβάλλεται να κρατηθούν μυστικές, το σπεσιάλιτι του ιβέντος θα το αντιληφθούν μόνο όσοι παρευρεθούν.
την πέμπτη το βράδυ, στις 10. στο gagarin 205. με 10 ευρώ.
[warning: too much κορε υδρο cause cholesterol + diabetes].
p.s. χθες το βράδυ έλαβα το παρακάτω mail [καταραμένε μπλόγκερ, δεν το έχω κλείσει τα comments, τα έκλεισε μόνος του]:
"Σήμερα το απόγευμα μέσα σε ένα επαρχιακό λεωφορείο, στην απέναντη θέση ένας περήφανος πατέρας έλεγε σε μια κυρία που τον ρώτησε, πως ο γιος του είναι καλά και θα έρθει από το εξωτερικό για να παίξει στο γκαγκάριν, "ένα κλαμπ στη λιοσίων " έλεγε στην κυρία, "είχε ξαναπαίξει". Απόψε είδα το ποστ σου για τους κόρε ύδρο και χαμογελάω. :)
mhulot@dyodeka.gr