Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2007

περί έκπληξης και άλλων τινών


κοίταξε να δεις που την έκπληξη δεν θα την κάνουν τα γυμνά όμορφα κοριτσόπουλα με το βυζί πέτρα και τους φέτες κοιλιακούς που ξελαρυγγιάζονται και χτυπιούνται με τέκνο τσιφτετέλια. [δεν θα ήταν έκπληξη αυτή άλλωστε]. ούτε οι σιτεμένες σταρ με την πολύ καλή φωνή που τραγουδούν εδώ και είκοσι χρόνια τις ίδιες μαλακίες. έχουν οι καιροί γυρίσματα.
δεν πά' να κερδίζεις το πρώτο βραβείο στην [ξεφτιλισμένη] γιουροβίζιον, δεν πα' να σε σπρώχνουν με νύχια και με δόντια και να σε φωτογραφίζουν σαν τη μαντόνα της μονοκλάδας [...] σε ξένο φεστιβάλ δεν πρόκειται να σε καλέσουν 'ούτε στον αιώνα τον άπαντα' [που λέει κι η γιαγιά μου].
το πολύ πολύ να τραγουδήσεις σε καμιά ντίσκο playback και να σε παίξει και κάποιος ντιτζέι που και-καλά-την-ψάχνει-με-την-ευρωπαϊκή-έθνικ-ποπ σε κάποιο κλαμπ άλφα κατηγορίας -που είναι τελειωμένη υπόθεση, γιατί την πραγματικά καλή μουσική πάντα την έπαιζαν κάτι καταγώγια της γάμα.
στο ζουμί: δύο τραγουδίστριες που θεωρούνται "ξοφλημένες" και τις έχουν τοποθετήσει στο περιθώριο [ίσως και από προσωπική επιλογή], χωρίς να τις 'σπρώξει' κανείς, αναζητούνται από ξένο διοργανωτή για να παίξουν σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού. αυτό το soulseek κάνει πολύ καλή δουλειά τελικά. η μία δεν ανήκει καν σε εταιρία, την άκουσαν στις δουλειές της των 60s, ενθουσιάστηκαν και είναι πολύ πιθανό να παίξει δίπλα σε κορυφαία ονόματα της φολκ παλιάς 'κοπής'. περισσότερα σύντομα...
ανακάλυψα σήμερα ότι κάποιος έχει φτιάξει εδώ και καιρό ένα
μπλογκ για την αρλέτα. η έκπληξη θα έρθει από εκεί που δεν την περιμένει κανείς. [αλλιώς τι σόι έκπληξη θα ήταν;]
τίποτ' άλλο [από βινίλιο, ακούγονται και τα χρατς]
mhulot@dyodeka.gr