Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2007

5

Έχω συγκατοικήσει για 11 μέρες με μία μαύρη τραβεστί. Τη 12η μέρα γνώρισε τον έρωτα της ζωής της και με άφησε χωρίς συγκάτοικο. Ο καινούργιος ήταν ένας βρωμιάρης 17χρονος [Έλληνας + πλούσιος] που έκανε μπάνιο κάθε τρεις εβδομάδες και πετούσε τα σώβρακα και τις κάλτσες στα σκουπίδια. Ένα πρωί που κοιμόταν έπεσε από τη χαραμάδα της πόρτας ένα γράμμα με 400 λίρες που δεν του τις έδωσα ποτέ. [Του τις ξανάστειλαν μετά από τέσσερις μέρες]. Τις 400 λίρες τις έκανα δίσκους. Του χάρισα δύο άλμπουμ, το ένα ήταν το North, The sound Of The Dance Underground. Υποχρεώθηκε τόσο, που με πήγε και με κέρασε σε ένα ινδικό που είχε μπουφέ και έτρωγες με 5 λίρες μέχρι να σκάσεις [μετά πέταγες φλόγες].

Έχω υπάρξει γκρούπι των Sugarcubes. Από το 88 μέχρι το 91 είχα δει ΟΛΕΣ τις εμφανίσεις τους στο Λονδίνο. Το πιο αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών από το 1987 μέχρι το 1990 ήταν το Birthday.

Οι καλύτεροι δίσκοι που έχω ακούσει είναι το Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band των Beatles και το Superfly του Curtis Mayfield. Μετά, το Around The World In A Day του Prince. O αγαπημένος μου τραγουδοποιός είναι ο Bob Dylan. Μέχρι το Angels Are Flying Too Close To The Ground [του 84].

Με έχουν συλλάβει μια φορά να κλέβω στο Tower Records [αιωνία του η μνήμη]. Μία κασέτα των Wee Papa Girl Rappers [μάλλον είμαι ο μόνος που τις θυμάται, εκτός από τις ίδιες –θυμάμαι ακόμα ότι σε ένα live τους οι Στέρεο Νόβα είχαν τραγουδήσει ένα απόσπασμα από το Soulmate]. Όταν μας άρπαξαν και μας πήγαν στο δωμάτιο της ασφάλειας, ο συνεργός μου στο έγκλημα με παρότρυνε να εξουδετερώσουμε τον μαύρο υπάλληλο και να το σκάσουμε. Ευτυχώς δεν τον άκουσα. Η ιστορία έχει αίσιο τέλος, αλλά είπαμε 5 αποκαλύψεις, όχι την ιστορία της ζωής μας…

Έχω πουλήσει το δώρο της -τότε- φίλης μου [το Batman του Prince σε maxi single] σε έναν Άγγλο τουρίστα για 1500 δραχμές. Όταν το μετάνιωσα ήταν αργά. Χωρίσαμε μετά από δύο μήνες.
minus the bear-memphis and 53 (fog remix)
η πάσα στους chaca khan, rainman, kolk, zpi, winteracademy