Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007

serpentine live-party


την πέμπτη το βράδυ [1η φεβρουαρίου] οι serpentine κάνουν live-πάρτι στο an club, για να γιορτάσουν την ενηλικίωσή τους [οι δύο από τους τρεις πάνε φαντάροι, that means].
στο πάρτι που κατέληξε να είναι all star event εκτός από τον θρυλικό patrick duff [τραγουδιστή και συνθέτη των strangelove -που είχαν χαρακτηρίσει "morrissey trained by scott walker" στο q και την πέμπτη θα εμφανιστεί σε ακουστικό σετ] θα συμμετέχουν οι spectral fire, η μόνικα [η οποία είναι αδελφή του θανάση των serpentine], οι my wet calvin, mary and the boy, wild honey, οι modrec και ο palindrome. αυτοί έχουν ανακοινωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή...
όσοι τυχεροί προλάβουν να μπουν στο an θα αποκτήσουν δωρεάν το ντεμπούτο -σε συλλεκτική και αριθμημένη έκδοση- ep των serpentine, που έχει τίτλο city closed for now και περιέχει 4 κομμάτια. [sorry παιδιά, αλλά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ αυτό το κομμάτι...].
οι πόρτες ανοίγουν στις 9, το πρώτο γκρουπ θα εμφανιστεί στις 10 και θα υπάρχουν εκπλήξεις που δεν μπορώ να τις αποκαλύψω. το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ [το ep συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, όπως και το after show party στο decadance].
στο εξώφυλλο του pack που έχω στα χέρια μου έχουν κολλήσει μια τσίχλα φυλλαράκι [peppermint-φρέσκο ταλέντο από την Αθήνα-sugarfree chewing gum]...
το ομώνυμο τραγούδι μπορείς να το ακούσεις στο myspace τους, αυτό εδώ έχει τίτλο the prey.
σήμερα πέρασα τη νέα έκδοση του blogger [γάτε με πήρες στο λαιμό σου] και είναι αδύνατο να μου αφήσουν comment. ούτε να αφήσω μπορώ. άστα-διάλα τον μπλόγκερ μου μέσα.
mhulot@dyodeka.gr και breqcool@otenet.gr