Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2006

santa, drop dead

χάζευα σήμερα αυτές τις απίστευτες photo στο site με τα τρομοκρατημένα παιδιά στην αγκαλιά του αη-βασίλη, που λόγω της μαλακίας που δέρνει τους γονείς τους πρέπει σώνει και καλά να τους μείνει μια αναμνηστική φωτογραφία [και ένα τραύμα] και συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν τον χώνεψα τον αη-βασίλη ίσως γιατί ήξερα από πολύ νωρίς ότι δεν υπήρχε. τα είχε κακαρώσει εγκαίρως και μας είχε αφήσει στην ησυχία μας. ενώ αντιθέτως, τα χριστούγεννα τα λάτρευα. χριστούγεννα για όλη τη δική μου γενιά -φαντάζομαι- σήμαιναν επίσκεψη στο μινιόν, παραμύθια της ντίσνεϊ και διακοπές, όλα αυτά μαζί ήταν υπερ-αρκετά για κάνουν την ατμόσφαιρα γιορτινή, ποιος τον χρειαζόταν τον πορνόγερο; είχε και αη-βασίλη στο μινιόν, αλλά ποτέ δεν τον πλησίασα. για φωτογραφία ούτε συζήτηση, μόνο κάτι στο σύνταγμα με περιστέρια στο κεφάλι και φόντο τους τσολιάδες έχω χριστουγενιάτικες [!], τώρα που το σκέφτομαι.
κι όταν ο τζακ σκέλινγκτον έβαλε τους τρεις καλικάντζαρους να τον κλείσουν στο μπουντρούμι με τον ούγκι μπούγκι, ευχόμουν να τον κάνουν λουκάνικα και να τον κρεμάσουν γιρλάντες στην πόλη του χάλογουιν.
για κάποιον ανεξήγητο λόγο, κάθε φορά που βλέπω τον αη-βασίλη μου θυμίζει τον προκαθήμενο...
anyway, για να μην χαλάσω το γιορτινό κλίμα, να ένα τραγούδι που μου θυμίζει χριστούγεννα και είναι κι απ' τα καλύτερα singles που άκουσα φέτος:
the sun's gone dim and the sky's turned black-johann johannsson

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wraies epoxes!
krima pou ekleise k to ktirio stekei akomi sto idio simeio san stoixiwmeno.
someone bring back minion...twraaaaaa!

Ανώνυμος είπε...

Τί μου θύμισες! Χριστούγεννα στο ΜΙΝΙΟΝ με τη Λαίδη και τον Αλήτη, τα πιο όμορφα της ζωής μου!
Ούτε εγώ τον πλησίαζα τον Αι-Βασίλη. Εμένα μου θυμίζει περισσότερο τον Μάικλ Τζάκσον, παρά τον Χριστόδουλο.

Ανώνυμος είπε...

it will! soon! MINION is coming back... lol

Ανώνυμος είπε...

Check what I've been doing recently
http://www.pitt.edu/~pittcntr/Being_here/last_donut/donut_2006-07/Dec_12_2006.htm

I can't get the answers to my question in the previous one!!!!
Did you remove them?

Ανώνυμος είπε...

NICE TO SEE YOU!!

i didn't remove anything! but check this for the trito mati

http://www.tritomati.gr/articleview2.php?id=202

sto site tous to perigrafei os exis:

Το περιοδικό Τρίτο Μάτι κυκλοφορεί από το 1991. Με τακτική κυκλοφορία σε μηνιαία βάση, το περιοδικό αποτελεί ουσιαστικά τον βασικότερο παράγοντα διαμόρφωσης του χώρου της αναζήτησης στη χώρα – και λόγω παλαιότητας, αλλά και λόγω των θεμάτων που επιλέγει να παρουσιάζει στα τεύχη του.

Την τελευταία δεκαετία, το Τρίτο Μάτι παραμένει σταθερά και με διαφορά το πρώτο σε κυκλοφορία περιοδικό αναζήτησης στην Ελλάδα, με πωλήσεις που κυμαίνονται μεταξύ 12.000 και 15.000 φύλλων μηνιαίως. Ο αριθμός αυτός πιθανόν ν’ αποτελεί ρεκόρ για τα παγκόσμια δεδομένα, αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας.

OK NOW???

Ανώνυμος είπε...

Yep. Got the idea. Thanks!

Ανώνυμος είπε...

KILL SANTA! KILL! KILL! KILL! KILL ALL SANTAS NOW! KILL 'EM ALL!