Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2006

αναδημοσίευση

'Ηρθεν η ώρα σας
Φίλε βιοπαλαιστή, μεροκαματιάρη, άνεργε, σκληρά εργαζόμενε, εσύ που αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, για κοινωνική δικαιοσύνη, διαφάνεια, δουλεία, υγειονομική περίθαλψη, ασφάλεια, ασφάλεια.
Σε σένα μιλώ, που στριμώχνεσαι στο λεωφορείο, που περιμένεις με τις ώρες στην κίνηση, που αγανακτείς στο ταχυδρομείο, στη δεή, στον οτέ, στην εφορία, στο σουπερμάρκετ, στην εκκλησία, στην τράπεζα, στην τράπεζα.
Σε σένα μιλώ φίλη χορεύτρια, ταξιτζή, βιβλιοπώλη, κινηματογραφιστή, υδραυλικέ, μαγείρισσα, καλλιτέχνη, υπάλληλε, αφεντικό, γιάπη, κομμώτρια, κοινωνιολόγε, μελισσοκόμε, σε σένα μιλώ φίλε λαχειοπώλη, μανάβη, ηθοποιέ, creative director, εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια, μπογιατζή, νοσοκόμα, αρχιτέκτονα-μηχανικέ, σε σένα μιλώ φίλε μουσικόφιλε.
Και σε ρωτώ : Ως πότε?
Ως πότε θα αφήνεις τούς άλλους να επεμβαίνουν στην ζώη σου, στην απλή καθημερινότητά σου, στο πώς θα ντυθείς, με ποιόν θα κοιμηθείς, τί ώρα θα ξυπνήσεις, πώς θα μιλήσεις , τί θα φάς το μεσημέρι, πού θα καπνίσεις , αν θα πιείς τον καφέ σου γλυκό η μέτριο,τί θα κάνεις το βράδυ; Ως πότε θα ακούς ειδήσεις γιά βιασμούς, πλημμύρες, χαλασμένα κρέατα, βασανιστήρια, ληγμένα γάλατα? Ως πότε η ματαιοδοξία θα επικρατεί της σοφίας, η διαφθορά επί της εντιμότητας, η απληστία επί του μέτρου , το μεγάλο επί του μικρού!
Είναι αυτός ο κόσμος πού θέλεις? Τι κάνεις γι΄αυτό εσύ φίλε?
Θ' αφήσεις τους άλλους ν΄αποφασίζουν για σένα?
Πάρε τώρα την τύχη στα χέρια σου!Ψάξε βαθιά μέσα σου και αναζήτησε τις στιγμές που σ΄έκαναν να νοιώσεις κάπως διαφορετικά, ένα απαλό αεράκι στο αυτί, μια ανεπαίσθητη κίνηση του πάνω χείλους, κάποιο ρίγος στην πλάτη, ένα δάκρυ σταματημένο στην άκρη του ματιού. Σκέψου καλά!! θυμήσου τα πάντα με όλες τις λεπτομέρειες και έχε το θάρρος να εκφράσεις την γνώμη σου χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς καταπίεση, χωρίς την επιρροή τρίτων. Μόνο εσύ μπορείς να πάρεις την τύχη της ζωής σου στα χέρια σου.Είναι τα δικά σου χέρια μόνο που μπορούν να σηκώσουν ένα τέτοιο βάρος.
Μια τέτοια ευθύνη!!
Κάνε τώρα το απλό, μικρό βήμα που αύριο μπορεί να οδηγήσει σε σπουδαία άλματα της ανθρωπότητας.
Πήγαινε στο vinyl microstore και ψήφισε τους τρείς πιο αγαπημένους σου δίσκους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2006!
Αν βαριέσαι, στείλε mail στο mybestof2006@vinylmicrostore.gr "Για έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο."
Όροι Συμμετοχής
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη δύση του ηλίου της 11ης Ιανουαρίου του 2007.
Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μια φορά.
Μετά την καταμέτρηση θα κληρωθούν 10 συμμετέχοντες που θα κερδίσουν από ένα δίσκο της αρεσκείας μας!
Τα αποτελέσματα της καταμέτρησης και τους υπερτυχερούς θα τους μάθουμε την Παρασκεύη 12 Ιανουαρίου στις 3 από το vmradio.gr.
Εξαιρούνται ο Άρης, ο Κωνσταντής, ο Νεκτάριος, ο Χρήστος, ο Yuri μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας. Εξαιρούνται οι φιλενάδες τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

maybe with yahoo messenger