Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2006

index


Tο label quetempo παρουσιάζει το INDEX.
Το INDEX είναι μία σειρά καταστάσεων που συνδυάζουν και διασχίζουν τους διακριτούς χώρους σύγχρονων μορφών έκφρασης όπως η performance, οι ηχητικές εγκαταστάσεις, η κινούμενη εικόνα, η μουσική, ο αυτοσχεδιασμός και ο πειραματισμός.
Σε μία κιν/κή αίθουσα οι biomass, drog_A_tek, the erasers, free piece of tape, texturizer κ.ά., παίζουν με τα ηχητικά/οπτικά φαινόμενα του χώρου, αλλοιώνουν την αντίληψη της πλοκής , και επεμβαίνουν στον πραγματικό χρόνο της αφήγησης.
Index 001
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου @ σινέ Τριανόν, 22.30, είσοδος 10€.
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων, Αθήνα.
Ο biomass, πρώτος σε αυτή την index σειρά, παρουσιάζει την καινύργια του κυκλοφορία στην quetempo, το cd / dvd: “ Market “.
Η blues φωνή της Mattie May Thomas, ηχογραφημένη τo 1920 (μέσα από τα κελια που οι έγκλειστες στις φυλακές της πολιτείας του Mississippi υποχρεωτικά έραβαν), εγκαθίσταται σε ηλεκτρικές /σκελετικές συνθέσεις, blues ατμόσφαιρας, ψυχοακουστικών ρυθμών, και αναλογικών συχνοτήτων. Η εικόνα που ολοκληρώνει την παράσταση αποτελείται από λούπες και κολλάζ των κορυφαίων στιγμών της παγκόσμιας αγοράς: πόλεμος, τοπία κατανάλωσης και προϊόντων, βιομηχανία του επίκαιρου όπως καταγράφονται / βιντεοσκοπούνται από το πλανητικό παράθυρο του κόσμου την τηλεόραση.
O biomass (dj, παραγωγός ηχτικών / οπτικών) είναι μια ιδέα που ξεκίνησε στην ιταλία το 1996 παιζοντας σε φεστιβάλ και καταλήψεις, συνταιριάζοντας μίνιμαλ ατμόσφαιρες και ηλεκτρικό / σκελετικό dub με πολιτικές ιδέες και αλχημεία απαλλοτροιωμένου ήχου και εικόνας από τα μέσα, προς ώφελος του δικού του εκφραστικού κόσμου.
Το label quetempo λαμβάνει / διοχετεύει ήχους, ιδέες, εικόνες
και αφηγήσεις. Είναι ένας ελεύθερος σχηματισμός ενός συνόλου
από μονάδες, επιθυμίες, καταστάσεις και συνεργασίες μη κεντρικών και αυτόνομων τμημάτων του πλήθους .
www.quetempo.gr
info@quetempo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.blogger.com/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/9STK57I2/%22http:/--

auto to url exei to link gia thn quetempo