Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2006

14 eyes


Οι Eyeless in Gaza μπορεί να μην μάζεψαν πολύ κόσμο στην Αθήνα [καμιά εκατοστή άτομα πήγαν στο gagarin], στη Θεσσαλονίκη όμως τους υποδέχτηκαν όπως τους άξιζε. Ιδανικός χώρος, καλός ήχος, εξαιρετικό κοινό, που τους ήξερε καλά και τους αποθέωνε. Ήταν ένα συγκινητικό live, με πολύ έντονες στιγμές τα κρεσέντα του Bates και τα 5 encore, και απ' τους λίγους "ήρωες" των 80s που έχουν να πουν πολλά [ακόμα] πάνω στη σκηνή. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, κρίμα που δεν τους τίμησε ανάλογα το κοινό της Αθήνας. Ελπίζω τουλάχιστον να πήγαν καλύτερα οι Twilight Singers...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι κρίμα που δεν μπόρεσα να τους δω...ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες στα 80s...ίσως οι μόνοι τόσο λυρικοί.

Ανώνυμος είπε...

το καλύτερο πάντως live για φέτος (μην πω από τα καλυτερα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου)στην Ελλάδα έλαβε χώρο σήμερα σε ένα μικρό υπόγειο στην καλλιδρομίου!
Οι Family Battle Snake πρέπει να είναι από τις πιο ανετρεπτικές μπάντες παγκοσμίως (και ας είναι τεράστια κουβέντα αυτή, είχα μια σκασίλα!)... Κάθε live και ένα αυτοσχεδιαστικό πείραμα! Άλλες φορές πετυχαίνει, άλλες όχι(αν κ πιο σπάνια πρέπει να συμβαίνει το δεύτερο).
Το σημερινό ειδικά δεν μπορώ να το περιγράψω! Η ηχητική του δράση είχε τόση ένταση που σε ωθούσε να αντιδράσεις άμεσα! Δεν το χω ξαναζήσει αυτό!
Παραλίγο να βάλω τα κλάμματα από το σοκ για να βγάλω την ενέργεια που εισέπρατα!
Ορισμένοι πρέπει να ανοίξουν κάποτε τα μάτια και να αρχίσουν να αφουγκράζονται τις δονήσεις του μέλλοντος και το γράφω γενικά το τελευταίο γιατί είχα μια ενδιάφέρουσα συζήτηση μετά!
sorry για το άσχετο αλλά ήθελα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου κάπου!

Ανώνυμος είπε...

great!