Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2006

true lovers


ο νέος [πολύ καλός] δίσκος του justin timberlake είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει ένας σπουδαίος παραγωγός [εδώ τρεις, ο rick rubin, ο will.i.am και -κυρίως ο μέγιστος timbaland] σε έναν συμπαθητικό μεν, νερόβραστο δε "αστερία": να τον μεταμορφώσει σε έναν πραγματικό σουπερστάρ -που τώρα πια τον αξίζει τον χαρακτηρισμό.
τα νέα του τραγούδια είναι καταπληκτικά, ένα βρώμικο, φάνκι R&B που σε αποστομώνει. ακόμα κι αν είχες όλη τη διάθεση να τον πετάξεις στα άχρηστα, απ' τη στιγμή που αρχίζει να παίζει το πρώτο κομμάτι είναι αδύνατο να πατήσεις το stop μέχρι να πέσει κι η τελευταία νότα. [του 18ου κομματιού!].
οι συμμετοχές είναι αξιοζήλευτες [αν γράψω ότι οι δεύτερες φωνές και οι guests είναι όλα τα λεφτά, θα γίνω κακός;], η παραγωγή είναι απλησίαστη, και όποιος πει κακό γι' αυτόν το δίσκο, σίγουρα δεν τον έχει ακούσει. ο justin timberlake μόλις απόκτησε έναν απ' τους δίσκους της χρονιάς. είχα όλη την κακή διάθεση να τον "κατασπαράξω", αλλά είναι πολύ καλύτερος απ' τον τελευταίο του prince π.χ. -και δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι.
τι να πει κανείς. τον κατέβασα "για πλάκα", αλλά αυτή κι αν ήταν έκπληξη.

true lovers [ένα άσχετο τραγούδι από τους vogues γιατί ο justin μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, κατεβάσε τον από αλλού...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: