Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2006

τέρατα.gr

σε ταξί, τη δευτέρα το πρωί. στην μπροστινή θέση. πίσω κάθεται ένα παιδί 17-18 χρονών που πηγαίνει στον σταθμό του αγίου αντωνίου για να πάρει το μετρό. φτάνοντας στο σταθμό γίνεται κάτωχρος, αναστατώνεται, έχει φύγει από το σπίτι του χωρίς λεφτά! έχει πάνω του μόνο ογδόντα λεπτά, λέει στον ταξιτζή χίλια συγνώμη, έφυγα βιαστικά και δεν πήρα λεφτά μαζί μου, δώσε μου το τηλεφωνό σου να σε πληρώσω αργότερα, μόλις πάω στο σπίτι. δώσε μου τα ογδόντα του λέει αυτός και εξαφανίσου αλήτη κλπ, βρισιές, γαμώ την παναγία σου, τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις αν μάθεις έτσι [!], με ένα μεροκάματο ζω, αν μου το κάνουν όλοι αυτό καταστράφηκα. το παιδί δεν του έδινε τα ογδόντα λεπτά, αν με πιάσουν στο μετρό χωρίς εισιτήριο το πρόστιμο είναι πενήντα ευρώ [τόσα είναι, αλήθεια;] και κατέβηκε να του τα πάρει με το ζόρι! ξεφτίλα. του άφησα δυόμισι ευρώ και κατέβηκα. ξαναμπήκε στο ταξί κι εξαφανίστηκε.
στο μετρό, συνόδευα μια γειτόνισσά μου που κάνει χημειοθεραπεία απ' το νοσοκομείο στο σταθμό του ΚΤΕΛ, είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ζαλάδες, εγκαύματα, βγάζουμε εισιτήρια τα χτυπάμε και καθόμαστε. περνάει ένας υπάλληλος για έλεγχο και ζητάει τα εισιτήρια. δίνω το δικό μου. εκείνη ψάχνει στην τσάντα της αλλά δεν το βρίσκει, ξαναψάχνει, τίποτα. θα πληρώσετε πρόστιμο λέει αυτός. πρόστιμο; μα έχω εισιτήριο ψέλιζε η γυναίκα, την έβλεπε ότι ήταν ταλαιπωρημένη αλλά επέμενε να την κατεβάσει απ' το τρένο. ξεφτίλα.
μόλις κατεβήκαμε, θυμήθηκε ότι είχε βάλει το εισιτήριο στη θήκη με τα λεφτά της. του το εδωσε. ούτε συγνώμη, ούτε τίποτα. [τον σκοτώνεις ή δεν τον σκοτώνεις;]
πήραμε ταξί για να πάμε στο σταθμό.
i wish we could have it all

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά ο συγκεκριμένος έλεγκτής ήταν γαιδούρι!
έχω δει όμως κ το αντίθετο να τ' ακουει ελεγκτής γιατι χάρισε το πρόστιμο από ευγένεια από το άτομο που του το χάρισε!

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ ξέρω κάποιον που τον άφησε να περάσει ο υπάλληλος στα διόδια [επειδή ήταν συγχωρανός του] και πήγε πιο κάτω και τον κάρφωσε στο περιπολικό!

Ανώνυμος είπε...

τέρατα πράγματι


και για ποιους λόγους, μάλιστα...

Ανώνυμος είπε...

http://taxistory.blogspot.com/

kai alles istories taxi