Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2006

ένα ζεϊμπέκικο


κι ένα εξαιρετικό κείμενο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη ζημιά αυτό το clip απόψε ! μ' έκανες να ντρέπομαι που έχω τόοοοσο καιρό να επιστρέψω σ'αυτή τη ταινία - η the best ever ταινία του Ελληνικού cinema - ωμά ποιητική - κάποια ανοιχτά πλάνα ημέρας με τόσο εκτυφλωτικό φως που καταντά τραγικό - χαρακτήρες τίγκα στην αλληγορία ,όπως και το σενάριο - ακατέργαστος ερωτισμός - και μια υπόγεια ανησυχία συνεχώς ότι σε λίγο κάτι θα συμβεί - ο Δαμιανός τα είπε ( σχεδόν ) όλα ! -υποψιάζομαι ότι περιέργως αυτή η ταινία μου 'χει ''πειράξει '' το τρόπο που ερωτεύομαι -νομίζω ναι !- σπεύδω να ξετρυπώσω μια παλιά εγγραφή της σε videoκασσέτα ( παλία εγγραφή από κρατικό κανάλι ) -φοβάμαι ότι δεν έχει κυκλοφορήσει σε dvd - θα το ξαναψάξω -αν ξέρεις κάτι ...διαφωτισέ με ! ευχαριστώ .

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει σε dvd που έδωσαν Τα Νέα [υπήρξε τουλάχιστον] το περσινό καλοκαίρι, δοκίμασε μόνο στα αρχεία τους μήπως τη βρεις. Νομίζω ότι έχουν παραμείνει στη Χρήστου Λαδά. Ήταν αξιοπρεπής κόπια, και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη καλύτερη. Αν δεν τη βρεις, ευχαρίστως στην κάνω copy.

Ανώνυμος είπε...

Σ'ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια, και για την ζεϊμπεκιά της Ευδοκίας.

(σού άφησα και χτες μήνυμα, αλλά χάθηκε;)

Ανώνυμος είπε...

χάνονται και τα δικά μου στο blog μου, φταίει το template...

Ανώνυμος είπε...

Θα προσπεράσω τη γενναιόδωρη ( τουλάχιστον ) πρότασή σου να μου κοπιάρεις το dvd (έμεινα έκπληκτος -μάλλον αποστωμομένος - να βλέπω κάποιον που θαυμάζω τη δουλειά του και τις ( πολύτιμα εναλλακτικές ) γνώσεις του να προτείνει σε έναν άγνωστό του κάτι τέτοιο! sorry αν σου φαίνονται υπερβολικά αυτά , αλλά και πρακτικά να το δω -πέρα από την ηθική του διάσταση -σκέφτομαι ότι εγώ για να κοπιάρω ένα dvd χρειάζομαι μιάμιση ώρα , άσε που μου ''τρακάρει'' όλο το σκληρό - οπότε δεν έχω λόγια !!!!).

Σ, ευχαριστώ πολυ για τη πρώτη πληροφορία . Εργάζομαι κοντά στη χ. λαδά , οπότε θα το ψάξω άμεσα ! Να 'σαι πάντα καλά και - εκτός των άλλων -να μη μας στερήσεις ποτέ τις εύστοχες συνεντεύξεις σου !