Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2006

screaming like squashing their heads

Θυμήθηκα ότι είχα στον καταψύκτη μια μερίδα μαγειρίτσα απ' το Πάσχα [νομίζω το φετινό] και ανασκάλευα ώρες για να τη βρώ. Έφτασα σχεδόν στον πάτο, αλλά μαγειρίτσα πουθενά. Έφαγα clusters με σοκολάτα και νοστάλγησα τις εποχές που ζούσα με κορνφλέικς. Λες να φταίει η λαχτάρα για μαγειρίτσα; Είναι η πρώτη φορά που νοσταλγώ τις συγκεκριμένες μέρες -περίεργο, πολύ περίεργο, γιατί δεν ήταν κι οι καλύτερες- άρχισαν να μου λείπουν πρόσωπα που έχω πάνω από δέκα χρόνια να δω και νόμιζα ότι τα είχα ξεπεράσει. Σε ποια ηλικία μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος σαν μεσήλικας; Αν υπόθέσουμε ότι ο μέσος όρος είναι γύρω στα 70, τότε είμαι μεσήλικας, κι αυτή είναι middle age [middle-life?] crisis, σήμερα έλαβα τέσσερα ανώνυμα mail και τα απάντησα κανονικά. Το ένα με έβριζε για κάτι που δεν κατάλαβα. Ως μεσήλικας οφείλεις να έχεις υπομονή και να είσαι συγκαταβατικός με τους ανθρώπους, απάντησα κι εγώ με υπομονή κι ελπίζω -τουλάχιστον- να μου ξαναγράψουν επώνυμα.
Αν ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 90, μπορώ να χαρακτηρίζομαι ακόμα νεαρός, ενώ αν ζούσαμε στο Μεσαίωνα, τώρα θα ήμουν ετοιμοθάνατος!
[cats are having sex outside. screaming...]

2 σχόλια:

Garden in Black είπε...

...άσχετα με τον μέσο όρο ηλικίας νεαρός είσαι! τόσο που πολλοί νεαροί θα ζήλευαν την έντονη δραστηριότητα σου... Όσο για την μαγειρίτσα... Συμπάσχω μαζί σου! Ελπίζω να έχεις το τηλέφωνο του Κ.Τ.Δ... όχι του Κέντρου Τροφικών Δηλητηριάσεων αλλά του Κέντρου Τοξικής Διανομής [μαγειρίτσας]... Πείνασα!

archive είπε...

Μεσηλικας;

Αν στα 70...και εσυ μεσ..ηλικας...τοτε και εγω το ιδιο.Φακ!

Δεν τα λενε αυτα πρωινιατικα!

(Μαυρη η ωρα που δεν βρηκες τη μαγειριτσα !)