Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2005

[+]

Τα πλένεις τα χέρια σου [τουλάχιστον τρία λεπτά] κάθε φορά που πας στην τουαλέτα; Η γρίπη των πουλερικών παραμονεύει. Κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με πουλί κινδυνεύεις να την αρπάξεις.
Χθες το βράδυ οι hawk and the hawksaw έκαναν happening, βγήκε ο άνθρωπος ορχήστρα με κοζάκικο καπέλο με κουδουνάκια [και μπαγκέτα ενσωματωμένη] και του έδωσε και κατάλαβε. Με τα χέρια έπαιζε ακορντεόν και με τα πόδια και το κεφάλι ντραμς, [γίνεται, πώς δεν γίνεται] ενώ η συμπαθητική βιολίστρια με τα παπούτσια της Χάιντι έκανε κόντρες στις πόλκες. Κόντεψε να μας πάρει το ξημέρωμα μέχρι να βγουν, αλλά χαλάλι τους.
Το bios μετά τις 12 γίνεται ο τρόμος του αντικαπνιστή, σήμερα το πρωί που άνοιξα την τσάντα μου ξεπετάχτηκε ένα σύννεφο καπνού κι ακόμα βήχω [γκουχ, γκουχ].
Στο ρακάδικο του Γιάννη λίγο πριν ξημερώσει και μετά από ένα μπουκάλι ρακί [ας πάει και το παλιάμπελο] πληροφορηθήκαμε ότι ο Morrissey έχει γκόμενα [ναι, πες μου τώρα ότι έχει γκόμενα και ο Antony] και ότι δεν είναι πια ασέξουαλ. Πολύ espresso διαβάζεις, [το χθεσινό πρωτοσέλιδο αναφερόταν σε κάποιο παππού στα βόρεια προάστια που βίαζε σκύλους]. Λίγο πριν ξημερώσει έγινε η τρομερή διαπίστωση ότι τα ζώα δεν κάνουν πίπες, μόνο γλύφουν το πουλί τους [το γλύφουν; δεν τη γλιτώνουν την γρίπη των πουλερικών], στη συνέχεια το διαλύσαμε γιατί η συζήτηση παρασοβάρεψε.
Μετά από τέτοια βραδιά το φινάλε δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, μπήκα σε έναν ταξιτζή που ήταν σαν τον Άγιο Ιωάννη [νομίζω το Ρώσσο, τον είχα δει αποξηραμένο όταν ήμουν μικρός και ακόμα δεν έχω συνέλθει]. Ίδια φάτσα, μόνο με περισσότερες τρίχες. Κάπου στην Αχαρνών [κι ενώ είχα αρχίσει να κουτουλάω] μου πετάει ξαφνικά ένα «με λένε Αντώνη και με λένε τρελό» που μου ’ρθε να ανοίξω την πόρτα και να πηδήξω απ’ το ταξί.
Τον έλεγαν Αντώνη και δεν ήταν και τόσο τρελός, είχε όμως 13 γάτες που του έκαναν τη ζωή δύσκολη. Όχι οι γάτες, οι γείτονες. Σταμάτησε το ταξί και για 40 λεπτά μοιραστήκαμε τον πόνο μας, είναι ωραίο να ξέρεις ότι μιλάς σε κάποιον που σε καταλαβαίνει.
«Τις προάλλες έχασα μια γάτα [τι σύμπτωση, κι εγώ, έχεις ένα ακόμα χαρτομάντιλο;], εξαφανίστηκε ξαφνικά, αλλά υποψιάζομαι ποιος το έκανε. Η γειτόνισσα που παραπονιόταν ότι της έσκιζε τις σακούλες με τα σκουπίδια, την είδε όμως ο θεός, δεν πέρασε μια βδομάδα και της πέθανε ο άντρας. Του χάλασε ο βηματοδότης».
Goodbye Αντώνη, να τα πλένεις τα χέρια σου…

2 σχόλια:

Garden in Black είπε...

αμάν με τα ιερογλυφικά σου... ☻ € ® ²³[+]=||= ♣ ☻ € ® ²³ £ ♣§ ¶ ³°¦ ¤¤ ¶® ²³ £ ♣§ ¶ ♣ ☻ € ® ²³ £ ♣§ ¶ ³°¦ ¤¤ ¶® ²³ £ ♣§ ¶ ♣ ☻ € € ® ²³ £ ♣§ ¶ ³°¦ ¤¤ ¶® ²³ £ ♣§ ¶♣ ☻ € ® [+]²³ £ ♣§ ¶ ³°¦ ¤¤ ¶® ²³ £ ♣§ °¦ ¤¤ ¶® ²³ £ ♣§ ¶[+] ♣ ☻ € ® ²³ £ ♣§ ¶♣§ ¶ ♣ ☻ € ® ²³ £ ♣§ ¶ ³°¦ ¤¤ ¶® ²³ £ ♣§ ¶ ♣ ☻ € € ® ²³ £ ♣§ ¶ ³°¦ ¤¤ ¶® ²³ £ ♣§ ¶ ♣ ☻ € ® ²³ £ ♣§ ¶

m.hulot είπε...

δεν είναι ιερογλυφικά, θα σου εξηγήσω όταν θα 'ναι η ώρα. :)
[+]