Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2005

ela mouni ston topo sou*

Λοιπόοον…Εκεί που καθόμουν αμέριμνος και άκουγα Richard Youngs, λαβαίνω ένα μήνυμα απ’ τον Πορτογάλο που έλεγε: Afrirampo in Athens. STOP. Early October. STOP. New album amazing. [Χωρίς STOP].
Μπήκα στο site τους να το επαληθεύσω και είδα τα εξής:
-Ότι ναι, έρχονται στις 5 Οκτωβρίου στο bios.
-Ότι τα αγγλικά τους είναι της καταστροφής [η κατάρα του δημοσιογράφου, θα απαντάνε μονολεκτικά όπως κι οι Xinlisupreme].
-Ότι δεν έχουν ακουστά πως στην Ευρώπη πληρώνουν με euro [προφέρεται γιούρο] και όχι με eouro [αυτό δεν ξέρω πώς προφέρεται, μάλλον ι-ούρο, αλλά γιαπωνέζες είναι, τι περιμένεις;].
-Ότι ξέρουν να βγάζουν ωραία επιφωνήματα και να τα γράφουν μια χαρά: WOWOWOW! Many countries!!!!!!!!!!!!! strange countries!!!!!! strangrampo!!!!!!! I DON'T WANT TO MISS IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LET'S GO EVERY SHOWS!!!! PISS YOU!!!
Αυτό το Piss You ελπίζω να εννοεί ό,τι εννοώ [και να μην γράφουν το PEACE ανορθόγραφα]! Το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου προβλέπεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και δεν το χάνω με τίποτα.
Το νέο τους άλμπουμ λέγεται Kore ga maya ku da [δοκίμασε να το προφέρεις, κι αν σου μείνει άντερο τα ξαναλέμε…].
Στο προαναφερθέν άλμπουμ έχουν ένα τραγούδι με τον εκπληκτικό τίτλο Koui! Koui!
Κι ένα άλλο που το λένε Kairaku do re mi.
Παρακαλώ όποιον μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τι σημαίνει αυτό το Strangrampo να με ενημερώσει επειγόντως, ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω!
Θέλω να κάνω και μια καταγγελία: Δοκίμασα να κάνω μια φωτογραφία τους save για να βάλω στο blog και μόλις ακούμπησα πάνω στην εικόνα μου πετάχτηκε ένα yamete kudasai που ήταν όλο δικό μου. Αν εννοεί τίποτα πρόστυχο [γιατί σαν «γαμιέται» μου ακούγεται] θα φάνε πολύ φτύσιμο όταν τις πετύχω στην Αθήνα. [Μάζευα τις ροχάλες για τη Βίσση, αλλά χαλάλι τους]…
ΟΛΑ τα παραπάνω τα γράφω εντελώς νηφάλιος και είναι πέρα για πέρα αληθινά. Ούτε ένα δεν είναι υπερβολικό ή δημιούργημα φαντασίας.
[*καμ κάντ του γιορ πλέης]

3 σχόλια:

Antigone είπε...

RE SY, PROSTYXO EINAI TO GAMHSI?
GIA SYNEL8E SE PARAKALW!!!!!!!!!

m.hulot είπε...

eipa ego oti einai prostyxo!?
pao na rixo ligo kryo nero ki epistrefo...

Ανώνυμος είπε...

¨Εχω ακούσει ότι οι Γιαπωνέζες το έχουνε οριζόντιο, αληθεύει;

Σ;)