Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2005

belladonnakillz

Αυτά τα τρία πιτσιρίκια απ' το Τορόντο που θέλουν να τα αποκαλούν Bella, Donna και Killz έχουν φτιάξει έναν απ' τους πιο συναρπαστικούς χορευτικούς δίσκους της τελευταίας πενταετίας-τουλάχιστον- [δεν ξέρω αν η χορευτική μουσική περνάει κρίση, δεν είναι όπως παλιότερα, σίγουρα, ούτε εγώ επίσης, οπότε καλύτερα να μην σχολιάσω περισσότερο το είδος και γράψω καμιά κοτσάνα...].
Το άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε στην [δικιά τους] dross:tik records περιέχει ένα neo-jungle πανηγύρι που θυμίζει τις καλές στιγμές των Prodigy, industrial ήχους [αλλά σε υποφερτή δόση] και...crooner φωνητικά[!], τέτοια συστατικά δηλαδή που αναγκάζουν να τους λατρέψεις. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι perverted and proud και το περιεχόμενό του τον δικαιολογεί [καλύτερα να μην αναφέρω στίχους...], οπότε βουρ, γιατί μιλάμε για special περίπτωση. Very Special.
[Very special for tonight, τουλάχιστον, μην βαράτε. Δεν πρόκειται για κανένα αριστούργημα, συναρπαστικοί είπα, όχι σπουδαίοι, υπάρχουν κι άλλες σαχλαμάρες που μου αρέσουν, σιγά να μην είναι κι οι χειρότεροι...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: