Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2005

another nothing day

Σήμερα [χθες]:
-δοκίμασα ν’ ακούσω ένα συγκρότημα [ελληνικό] με το απίθανο όνομα madonna’s cunt. Μετά έπιασε βροχή και στο δεύτερο τραγούδι αγρίεψα. [madonna is better than her cunt, so far].
-άκουσα καπάκι το soundtrack απ’ τα κόκκινα φανάρια και τη λόλα, είδα το εξώφυλλο στη βιτρίνα του δισκάδικου και δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ. Το αγόρασα. Αντέγραψα σε ένα cd το μεσημέρι τα ορχηστρικά ανακατωμένα με broadway project και τα άκουγα όλο το απόγευμα στο αυτοκίνητο [πρόστυχα σενάρια, χαζεύοντας τις στάλες της βροχής να σκάνε στο παρμπρίζ-how lovely life is…].
-βρήκα ένα αλεπουδάκι να σφαδάζει στη μέση της εθνικής, σχεδόν διαλυμένο από ρόδες αυτοκινήτου. Δεν βρήκα το κουράγιο να σταματήσω το μαρτύριό του. Όταν το σήκωσα να το βάλω στην άκρη του δρόμου οι αναστεναγμοί του ακούγονταν σαν μικρού παιδιού.
-είδα ότι οι μύγες είχαν αποθρασυνθεί και γαμιούνταν ασύστολα όλο το μεσημέρι. Μέχρι αργά το απόγευμα πετούσαν δυο δυο και κολλημένες, τι έγινε σήμερα; Βιάγκρα θα πρέπει να κατέβαζε αυτή η βροχή.
-βρήκα και κατέβασα ολόκληρο το odin’s raven magic και το rνmur ep με τον steindor andersen και ξαναείδα όλα τα βιντεοκλίπ των sigur ros. God save slsk.
-πέταξα στοίβες εφημερίδες [αδιάβαστες] και άχρηστα dvd που δίνουν αβέρτα, ανακάλυψα ότι είχα μια ολόκληρη σειρά με όλα τα μυστικά για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής και μαθήματα γυμναστικής με τη Σίντι Κρόφορντ. [I threw foustanos in a rubbish bin. cindy crawford as well]
-άκουσα το within you without you [στην εκτέλεση των sonic youth] στη διαπασών και κατέρρευσε μια στοίβα με cd που είχα πάνω στο ηχείο. Η γάτα μου απ’ την τρομάρα εκτινάχθηκε έξω απ’ το παράθυρο κι ακόμα δεν έχει επιστρέψει. Ανησυχώ, γιατί την προηγούμενη φορά που το έκανε γύρισε γκαστρωμένη.