Κυριακή 7 Αυγούστου 2005

parios kills

Είναι άξιο απορίας πώς οι γυναίκες καταλαβαίνουν ότι τις έχεις απατήσει. Ίσως γιατί ακόμα κι αν δεν τις έχεις, είναι σίγουρες ότι τις έχεις. Ίσως πάλι επειδή μαζί με τα κέρατα αποκτούν και ραντάρ. [Αντιθέτως, οι άντρες αποκτούν μόνο κέρατα].
Αυτό το ραντάρ μερικοί το ονομάζουν έκτη αίσθηση, άλλοι καχυποψία, ενώ στην ουσία ονομάζεται απλά ζήλια. Κι απ’ τη στιγμή που αρχίσει να εκπέμπει πρέπει:
α.να συμμορφώνεσαι [αν ο πομπός είναι αναντικατάστατος] ή
β.να αντικαταστήσεις τον πομπό [γιατί ως γνωστόν οι πομποί είναι επικίνδυνοι, εκπέμπουν ακτινοβολία. Κι η πολλή ακτινοβολία σκοτώνει].
Ανεξήγητος επίσης παραμένει ο τρόπος που σε εντοπίζουν. Ακόμα κι όταν σκέφτεσαι να τις απατήσεις, ο πομπός το συλλαμβάνει, που σημαίνει ότι το ραντάρ μπαίνει σε λειτουργία πριν ακόμα φυτρώσει το κέρατο.
Και το ραντάρ και το κέρατο στις γυναίκες είναι αόρατα, μόνο οι ίδιες τα βλέπουν, ενώ οι άντρες -απ’ τη στιγμή που τους φυτρώνουν- δεν μπορούν να τα κρύψουν. Και να θέλουν, άλλωστε, δεν γίνεται. Κουτουλάνε στις πόρτες, βρίσκουν στο ταβάνι [εδώ οι κοντοί είναι πιο τυχεροί], χτυπάνε στα κλαδιά των δέντρων, δεν σου επιτρέπουν να φορέσεις καπέλο [να κρύψεις την καράφλα] και –κυρίως- είναι αδύνατο να φορέσεις μάσκα. [Μόνο βατραχοπέδιλα].
Ακόμα κι αυτοί που τα έχουν αόρατα, ξεχωρίζουν στην παραλία. Κυκλοφορούν ασκεπείς, παρ’ όλο που τους έχει ξεροψήσει η ηλίαση και κάνουν ψαροντούφεκο χωρίς μάσκα. [Ποτέ δεν είναι δυνατόν να κρύψεις το κέρατο].
Στις γυναίκες το καταλαβαίνεις διαφορετικά. Δεν κάνουν βουτιές, [για να μην σκουριάσουν το ραντάρ] και έχουν συνεχώς πονοκέφαλο. Συνήθως στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού [το λένε ημικρανία]. Επίσης, ακούνε Κότσιρα, Πάριο και άλλα έντεχνα.
*[Μα είναι δυνατόν ν’ ακούς στην παραλία Κότσιρα; Ήμαρτον, Παναγία μου! Μόνο μια κερατού θα το έκανε].
*[Είναι ο Πάριος έντεχνος; Το σίγουρο είναι ότι είναι ακόμα πιο ανυπόφορος κι απ’ τη ζήλια της κερατούς. Κι ακόμα πιο επικίνδυνος. Too much Parios can kill you].

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για το ρανταρ εχεις δικιο για τον κοτσιρα και τους λοιπους δεν ξερω