Τετάρτη 31 Αυγούστου 2005

ξίου ξίου

Φωτιές και τυφώνες σαρώνουν το βόρειο ημισφαίριο και στη Μύκονο τραγουδάνε ύμνους στο σοδομισμό: «Ο Άγγελός μου, ο Αλβανός μου» [παραφράζοντας το τραγούδι της Πρωτοψάλτη –που μισώ, κι ας συμπαθώ τα πρόσωπα που το έχουν γράψει] και «Αλβανέ» [παραφράζοντας το «Ουρανέ» της Άντζελας –που συμπαθώ, κι ας μην ξέρω ποιος το έχει γράψει]. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει [φέτος αποτελείωσε την Πορτογαλία, έχουν κι εκεί Αλβανούς;]. Και στην Αμερική τα ίδια. Σοδομίζονται, γι’ αυτό τους στέλνει τυφώνες.
Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα και μου βγήκε τόσο ρατσιστικό αυτό το σχόλιο, για άλλο ξεκίνησα να γράφω, για κάποιον [σοδομιστή] που συμπαθώ. O οποίος γράφει κομμάτια σαν τα fabulous muscles και homunculus, που σε κάποια site με αναλύσεις στίχων [!] ανάβουν τα αίματα. Τον λένε Jamie Stewart ή Xiu Xiu και τον έχουν χαρακτηρίσει «Morrissey’s twisted spiritual son» [μεγάλη η χάρη του]. Το νέο [τέταρτο] άλμπουμ του έχει τίτλο La Forêt και περιλαμβάνει άλλη μια σειρά από τραγούδια με τα συνηθισμένα αγαπημένα του θέματα: an interaction where a GameCube was involved [Ale], a big-brotherly encouragement [Baby Captain], heartfelt meditations on paternal death [Bog People], fantasies about raping George Bush that reference Francisco Goya paintings [Saturn]. Μετά από όλα αυτά, δηλώνει στο CMJ: «I’m not trying to be a kook».
Για όσους δεν τον έχουν ακουστά [απορώ τι δουλειά έχουν σ’ αυτό το μιαρό blog], εδώ είναι οι στίχοι του περιβόητου fabulous muscles:

Break my face in
It was the kindest touch you ever gave
Wrap my dreams around your thighs
And drape my hope upon the chance to touch your arm
Fabulous muscles
Cremate me after you cum on my lips
Honey boy place my ashes in a vase
Beneath your workout bench
No romance no sexiness
But a star-filled night
Kneeling down before the now familiar flesh
Of your deformed penis
Wigging out before the unfamiliar flesh
Of my broken neck
[τα μεγάλωσα τα γράμματα -γι' αυτόν που παραπονέθηκε ότι προσπαθώ να του βγάλω τα μάτια- αλλά μην περιμένεις να βάζω και τα πρόστυχα με μεγάλους χαρακτήρες, μην αποθρασυνθούμε τελείως...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: