Παρασκευή 19 Αυγούστου 2005

τα μαντάτα


one person's vulgarity, is another one's poetry...
Σήμερα πρόσεξα ότι στο blog μου "κέρδισα" σημαία [εκεί πάνω δεξιά], που σημαίνει ότι κάποιος μπήκε, σοκαρίστηκε και χαρακτήρισε το blog σαν "προσβλητικό, πρόστυχο και παράνομο", έτσι από τώρα και στο εξής όσοι το επισκέπτονται θα μπορούν να το "φλαγγάρουν" και να το "ξεφλαγγάρουν", αναλόγως με τη διάθεση και τα γούστα τους. Στην αρχή με πείραξε λίγο, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο ψύχραιμα, πολύ κακό για το τίποτα. Έχω απλά ένα blog με σημαία. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο catharman που σοκαρίστηκε από μερικές φωτογραφίες, απορώ μόνο τι δουλειά είχε στο blog μου! Αν είναι έλληνας, τον παρακαλώ να μην ξαναμπεί. Αν είναι ξένος, χέστηκα!
Δεν μου έφτανε η σημαία, μόλις έμαθα πως το "γαμώ τα άλμπουμ" των Boards Of Canada δεν είναι μάλλον Boards Of Canada, αλλά fake! Ότι κι αν είναι μου αρέσει, πειράζει; Φακ. Φακ. Φακ. [για να μην προσβληθεί ο catharman].
Τι έπαθε η Goldfrapp και κατάντησε σαν Kylie με ξεφτιλισμένα drum machines [που ακούγονται σαν φτηνιάρικα radio shack machines]; Δεν είναι μόνο το χειρότερο άλμπουμ της, είναι κι ένα εκνευριστικό άλμπουμ.
[pix.by Savvas M.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: