Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

φτερά και λάχανα~δεν ξέρω ποιος έχει βγάλει αυτές τις φωτογραφίες [απ' τη λαχαναγορά και στην κρεαταγορά], ούτε πότε. σίγουρα είναι τραβηγμένες με φιλμ και είναι παλιές, τουλάχιστον 20αετίας. έτσι φαίνεται από την εφημερίδα και τα ρούχα. υπάρχουν σε αυτό το καταπληκτικό μπλογκ και είναι τόσο απλησίαστα μοναδικές που δεν τολμάω να τις κάνω ούτε reblog.
~έχει παραγίνει το κακό με τα γυναικεία σχήματα που νομίζουν ότι ζουν στο 1963 και το βράδυ στον ύπνο τους βλέπουν ότι τους κάνει παραγωγή ο φιλ σπέκτορ. μόλις ξυπνήσουν το πρωί και αρχίζουν να παίζουν, βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που έπιασαν την κιθάρα στα χέρια τους, γιατί σε πιάνει υπνηλία [δεν πά' να 'χεις πιεί και 4 διπλούς εσπρέσο]. οι feathers ευτυχώς αντέχονται και το πρωί, και μάλιστα είναι και λίγο πάνω απ' το μέσο όρο [άντε, και λίγο ακόμα]. τέσσερις αυστραλέζες, από το μπριζμπέιν, στο δεύτερο άλμπουμ τους -το οποίο ηχογραφήθηκε, λέει, σε ένα παμπάλαιο σινεμά μέσα σε μερικές ώρες. διασκευάζουν και rolling stones, το ''play with fire'' και δεν έχουν ούτε ένα κακό κομμάτι.
το καλύτερο πάντως του δίσκου είναι αυτό εδώ.
ο δίσκος λέγεται ''hunter's moon'' και κυκλοφορεί από την πολύ καλή αυστραλέζικη εταιρία bon voyage. για ολόκληρο το άλμπουμ, τσέκαρε στο σιμπόξ.