Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

γκουρμέ



όταν ξεφύλλισα το θέμα στο new york και χάζεψα τις φωτο δεν έδωσα σημασία στη λέξη του τίτλου [''the placenta cookbook''], σκέφτηκα ότι είναι κάτι παραδοσιακό σαν το σκωτσέζικο haggis [κάπως έτσι μοιάζει στην κεντρική φωτο] ή κάποιο μοσχαρίσιο ''εντόσθιο'' που μόλις ανακάλυψαν οι αμερικάνοι σεφ. σήμερα το πρωί που διάβασα το κομμάτι κατάλαβα τι εστί placenta [ούτε κατά διάνοια δεν το συνδύασα με αυτό που σημαίνει η λέξη]. κι όσο κι αν με κάνει να αηδιάζω στην ιδέα, είναι ένα καταπληκτικό θέμα.
φρέσκα κουλούρια.